Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜαθήματα ιστορίας και ελαιοχρωματισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αντιδήμαρχο Πρασίνου

Μαθήματα ιστορίας και ελαιοχρωματισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αντιδήμαρχο Πρασίνου

Γιατί υπήρξε η αναταραχή στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Την απάντηση σ’ αυτά τα ερωτήματα έδωσε η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου, κυρία Όλγα Αθανασιάδου Νέδου:

«Είναι η νέα πνοή. Η νέα πνοή, όταν θέλει κάποιος να κάνει μεταρρυθμίσεις, αν διαβάσετε ιστορία όσοι διαβάζετε ιστορία, φέρνει δράση και αντίδραση. Για να κάνεις μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν αυτά εδώ τα πράγματα. Δεν γίνεται αλλιώς. Να υπάρχει αναστάτωση. Κι όταν βάφουμε το σπίτι μας, γίνεται αναστάτωση για να έχουμε το ωραίο αποτέλεσμα, για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα στη νέα γενιά». (1 ώρα 38 λεπτά 10 δευτερόλεπτα στο video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0&t=9895s)

Η κυρία Αθανασιάδου λοιπόν δημιούργησε αναστάτωση στην Υπηρεσία Πρασίνου γιατί έφερε τη νέα πνοή και θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις, γιατί έφερε δράση και η δράση προκαλεί αντίδραση, γιατί χρειάζεται αναστάτωση αφού δεν γίνεται αλλιώς. Στη νέα πνοή προφανώς συμπεριλαμβάνεται και η προπαγάνδα στους εργαζομένους της Υπηρεσίας Πρασίνου να ψηφίσουν ξανά τη «Νέα Πνοή».

Όσοι λοιπόν διαβάζουν ιστορία πρέπει να ξέρουν αυτά που είπε η κυρία Αθανασιάδου, όπως επίσης πρέπει να τα ξέρουν και όσοι ασχολούνται με τους ελαιοχρωματισμούς. Όσοι πάλι δεν γνωρίζουν ούτε από ιστορία ούτε από βάψιμο, μπορούν να ζητήσουν και να πάρουν μαθήματα από την κυρία Αθανασιάδου που φαίνεται πως τα κατέχει.

Προσεχώς λοιπόν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα ιδρύσει ΙΕΚ Ιστορία και ΙΕΚ Ελαιοχρωματισμού. Δεν γνωρίζουμε εάν θα προχωρήσει και στην ίδρυση πανεπιστημιακών τμημάτων προκειμένου μαζί με τους μεταπτυχιακούς τίτλους Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, να χορηγεί και μεταπτυχιακούς τίτλους στην Ιστορία και στους Ελαιοχρωματισμούς. Στο τέλος ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα γίνει παράρτημα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κιμ. Ο.

Η κυρία Αθανασιάδου παρέλειψε τα μαθήματα μαγειρικής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ