Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως και τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων τα έβγαλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου...

Μήπως και τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων τα έβγαλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από το κεφάλι του;

Σύσκεψη για τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων συγκάλεσε σήμερα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και στη σύσκεψη ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης. Αναρωτιόμαστε αν τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων τα έβγαλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από το κεφάλι του και αν ο κύριος Σταυρίδης πήγε στη σύσκεψη για να του πει ακριβώς αυτό.

Στο τέλος Ιανουαρίου αυτού του έτους, μόλις δηλαδή τρεις μήνες πριν, ο κύριος Σταυρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου καλησπέρα» στον Real Fm 107,1 της Θεσσαλονίκης, όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου δίπλα από το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, ο αντιδήμαρχος αντέδρασε λέγοντας: «Τι είναι αυτά που λέτε; Δικά σας είναι αυτά», ενώ παρακάτω την κατηγόρησε ότι κάνει πολιτική!

Ιδέα δεν είχε ο κύριος Σταυρίδης για τέτοια περιστατικά στο δήμο και προπαντός γι’ αυτό το περιστατικό που έγινε είδηση στα τηλεοπτικά μέσα πανελλήνιας εμβέλειας. Αντί ο κύριος Σταυρίδης να ασχοληθεί με τέτοιου είδους περιστατικά για να δοθεί λύση, εκείνος επέλεξε τότε τη φραστική επίθεση στη δημοσιογράφο γιατί χάλασε την εικόνα του αγγελικού δήμου που έπλασε η αγγελική διοίκησή του. Τώρα ο κύριος Σταυρίδης συμμετέχει σε συσκέψεις που συγκαλεί ο δήμαρχος για τα επεισόδια ανηλίκων.

Υποθέτουμε ότι θα τον ξανακαλέσει στην εκπομπή της η Μαρία Σαμολαδά για να της ξαναπεί ο κύριος Σταυρίδης ότι δεν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο δήμο μας και ότι τα βγάζει από το μυαλό της για να κάνει πολιτική. Η διοίκηση της «Νέας Πνοής» με ήθος και με όραμα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και δεν φτάνει.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ