Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠότε θα λειτουργήσει το ΚΕΠ στην Πολεοδομία Ευόσμου;

Πότε θα λειτουργήσει το ΚΕΠ στην Πολεοδομία Ευόσμου;

Καθώς οι ημέρες κυλάνε γρήγορα και καθώς καμία πρόοδος εργασιών δεν παρατηρείται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα εγκατασταθεί στην Πολεοδομία Ευόσμου αφού υπέστη έξωση από το χώρο που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, προκύπτει το ερώτημα πότε τελικά θα λειτουργήσει.

Η διοίκηση του δήμου έχει δώσει μέχρι τώρα ένα σωρό ημερομηνίες λειτουργίας του ΚΕΠ, οι οποίες βέβαια «πήγαν περίπατο». Το ΚΕΠ έπαψε να λειτουργεί, αφού υπέστη έξωση, στις 12 Οκτωβρίου 2021. Πέρασαν 6,5 μήνες από τότε και φως στο τούνελ της λειτουργίας του δεν φαίνεται.

Το ΚΕΠ φαίνεται να καταντάει όπως και ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας ο οποίος θα κατατίθετο στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν περίπου ενάμιση χρόνο αλλά ακόμη δεν έχει κατατεθεί. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να φέρει σε πέρας απλά θέματα όπως αυτό του ΚΕΠ και του ΟΕΥ.

Προφανώς στη διοίκηση δεν μένει χρόνος να ασχοληθεί ούτε με την επίλυση απλών ζητημάτων αφού έχει τόσες πολλές φωτογραφήσεις για την ιστοσελίδα του δήμου και ακόμα περισσότερες για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στον αυτόματο πιλότο και ενώ απομένουν 17 μήνες για τις δημοτικές εκλογές.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ