Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜεγάλη μέρα ξημέρωσε σήμερα 21η Απριλίου

Μεγάλη μέρα ξημέρωσε σήμερα 21η Απριλίου

Μεγάλη μέρα ξημέρωσε σήμερα καθώς γιορτάζουμε μια μεγάλη και σωτήρια επανάσταση. Η σημερινή ημέρα γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία και θα μείνει αξέχαστη για πάντα γιατί σαν σήμερα έλαβε χώρα μια επανάσταση που έσωσε από την πείνα τους φτωχούς.

Σαν σήμερα πέρυσι Μεγάλη Πέμπτη του 2021, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με επανάσταση τσάκισε τη φαύλη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην παίρνει χορηγίες από τον όμιλο ΕΛΠΕ και με μια αστραπιαία κίνηση την ανέτρεψε.

Δυστυχώς η επανάσταση της διοίκησης της «Νέας Πνοής» έγινε χωρίς τη χρήση τεθωρακισμένων τα οποία θα προσέδιναν άλλη αίγλη στη μεγάλη αυτή επανάσταση κόντρα στην απόφαση που άφηνε τους φτωχούς να πεινάνε. Θα ήταν πιο επιβλητικό εάν η «Νέα Πνοή» ανέτρεπε την απόφαση χρησιμοποιώντας και τεθωρακισμένα.

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο η Δημοτικοσωτήριος Επανάστασις αφού πρώτα έθεσε επί της χειρουργικής κλίνης την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη λήψη χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ, κατόπιν γέμισε καλούδια το Πασχαλινό τραπέζι των φτωχών. Κρίμα που η Δημοτικοσωτήριος Επανάστασις δεν έθεσε επί της χειρουργικής κλίνης και τους Δημοτικούς Συμβούλους που έλαβαν την απόφαση περί της μη λήψης χορηγιών.

Ο δήμος διήρχετο μια κρίση αναζητούσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίο είχε εισέλθει και εκ του οποίου εξήλθε με την Δημοτικοσωτήριον Επανάστασιν της «Νέας Πνοής».

Ζήτω η Δημοτικοσωτήριος Επανάστασις της Μεγάλης Πέμπτης του 2021. Ζήτω η «Νέα Πνοή»!

Κώστας Καρακώστας

Τα ΕΛΠΕ γιορτάζουν τη σημερινή ημέρα
Τον Βασιλιά ή το πουλί;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ