Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔέχεται βομβαρδισμό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;

Δέχεται βομβαρδισμό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;

Περπατάς στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και με τις τρύπες που συναντάς, είτε με τα ανοιχτά φρεάτια είτε με τις καθιζήσεις, σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως βρίσκεσαι σε εμπόλεμη ζώνη και σε βομβαρδισμένη πόλη. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την οδό Μουσών ανάμεσα στις διασταυρώσεις της με τις οδούς Ευφροσύνης και Εριφύλης, ακριβώς δίπλα από το ρέμα της Μουσών λίγο πριν την οδό Τρίτση στον Εύοσμο.

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στη φωτογραφία η καθίζηση έχει δημιουργηθεί σε σημείο που υπάρχει μπάλωμα της κακιάς ώρας. Η καθίζηση στο οδόστρωμα είναι τόσο μεγάλη όσο τη βλέπετε στη φωτογραφία και το μόνο που προειδοποιεί πως υπάρχει τόσο σοβαρή καθίζηση είναι η συγκεκριμένη κορδέλα. Η καθίζηση είναι σοβαρότατη και θα έπρεπε να είχε αποκατασταθεί την ίδια στιγμή που δημιουργήθηκε, αλλά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τέτοιες τρύπες για να κλειστούν χρειάζονται πολύ κοσκίνισμα.

Ο δήμος θα ψάχνει να βρει ποια υπηρεσία, η οποία δεν είναι στη δικαιοδοσία του, θα πρέπει να αποκαταστήσει την καθίζηση, η άλλη υπηρεσία θα ψάχνει πώς θα βάλει το δήμο να αποκαταστήσει τη βλάβη και οι δυο μαζί θα αφήνουν για καιρό μια τεράστια καθίζηση στη μέση του δρόμου που δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των διερχομένων.

Κατά τα άλλα οι κάτοικοι του δήμου θα πρέπει να είναι περιχαρείς με τα δημοσιεύματα που τους πληροφορούν ότι η διοίκηση Μανδαλιανού θα τους προικοδοτήσει με δρόμους, πλάκες πεζοδρομίων, λάμπες led, παρτέρια με πράσινα και πράσινα άλογα. Το μόνο από τα προηγούμενα που ενδέχεται να πάρουν σαν προίκα από τη συγκεκριμένη διοίκηση είναι τα πράσινα άλογα! Τα υπόλοιπα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνουν στα «ΘΑ».

Κιμ. Ο.

Και πότε θα φτιάξει η ΕΥΑΘ την καθίζηση στην οδό Μουσών;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ