Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ καμπάνια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τους εμβολιασμούς που δεν έγινε...

Η καμπάνια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τους εμβολιασμούς που δεν έγινε ποτέ

Ακούγοντας χθες στο ραδιόφωνο τον καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόννης Γρηγόρη Γεροτζιάφα να λέει πως ο αυξημένος αριθμός θανάτων στην Ελλάδα από τον κορονοϊό οφείλεται στο γεγονός ότι άργησε η εμβολιαστική κάλυψη, αυτομάτως το μυαλό πήγε στο δήμο μας, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που η αντιπολίτευση τόσο πολύ πίεσε προκειμένου να γίνει καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών, αλλά η διοίκηση του δήμου δεν την έκανε ποτέ.

Η Ελλάδα έχει φτάσει στην 24η θέση παγκοσμίως σε νεκρούς από κορονοϊό ανά εκατομμύριο κατοίκους και έχει ξεπεράσει χώρες οι οποίες στην αρχή της πανδημίας θρήνησαν χιλιάδες νεκρούς, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο.

Ίσως η διοίκηση του δήμου να αναρωτηθεί, ως συνήθως, τι έκαναν οι υπόλοιποι δήμοι που δεν έκανε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Κάποιοι δήμοι έκαναν και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν. Στο δικό μας δήμο η διοίκηση έφτασε να ρωτάει την αντιπολίτευση γιατί δεν κάνει εκείνη καμπάνια για τους εμβολιασμούς.

Είναι πραγματικά αδιανόητο το γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου με γιατρούς στη σύνθεσή της δεν προχώρησε σε μια απλή καμπάνια για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί σ’ αυτήν τη στάση είναι αυτή της παράταξης Καμαρινού και έλεγε ότι η διοίκηση ψαρεύει στις θάλασσες των ανεμβολίαστων.

Κιμ. Ο.

Τρεις μήνες πέρασαν από την αρχή του έτους χωρίς να δημιουργηθεί ικανοποιητικό τείχος ανοσίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ