Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ αντίδραση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στην απόφαση του Γιάννη Καμαρινού για εκλογές...

Η αντίδραση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στην απόφαση του Γιάννη Καμαρινού για εκλογές ώστε να αναδειχθεί νέος επικεφαλής

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, την απόφαση του Γιάννη Καμαρινού να παραιτηθεί από την αρχηγία της παράταξης και να προχωρήσει σε εκλογές προκειμένου να εκλεγεί νέος επικεφαλής:

«Στην τοπική αυτοδιοίκηση η παράταξη είναι ο επικεφαλής διότι δεν είμαστε κόμμα ή πολιτικός φορέας ούτε και εξαρτόμαστε από κάτι τέτοιο για να έχουμε κοινή ιδεολογία πάρα μόνο κοινές ανησυχίες.

Ή θα διαμορφωθεί νέος χώρος με τον τρόπο με τον οποίο εσείς κάνατε την παράταξη σας κύριε Καμαρινέ , δηλαδή από το μηδέν ή θα στήσετε κάλπη στο δημαρχείο να περνάνε οι ψηφοφόροι σας να ψηφίσουν το νέο επικεφαλής. Όλα τα άλλα θα εκληφθούν από τον κόσμο ως “πονηρή συναλλαγή ” ή κληροδότημα σε κάποιους. Αν κάποιοι έχουν ανάγκη το κληροδότημα σημαίνει ότι είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν παράταξη και πλειοψηφικό ρεύμα.

Ελπίζω η δήλωση σας για παραίτηση από τα κοινά να αποσαφηνιστεί αν θα είναι και από το δημοτικό συμβούλιο».

Η απάντηση του Γιάννη Καμαρινού στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ήταν «Ουδέν σχόλιο φίλε ΛΕΥΤΕΡΗ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ