Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜε αυτόν τον τρόπο θα έλυνε η διοίκηση Μανδαλιανού το πρόβλημα της...

Με αυτόν τον τρόπο θα έλυνε η διοίκηση Μανδαλιανού το πρόβλημα της σχολικής στέγης

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 30ης Μαρτίου 2022, μεταξύ άλλων που είπε, υπογράμμισε και τα παρακάτω όσον αφορά το πρόβλημα της σχολικής στέγης:

«Μας κάνετε κριτική ενώ όλα τα στελέχη μας έχουν εκλεγεί για πρώτη φορά. Μας κάνετε κριτική όταν εσείς στη διοίκηση του δήμου είστε όλα τα χρόνια πότε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, πότε από τη θέση του αντιδημάρχου, πότε από τη θέση του δημάρχου και σας το έχω πει κι άλλη φορά “εμείς βάλαμε τους μαθητές στα υπόγεια;”. Σας είπα εγώ αν ήμουν υπεύθυνος δεν θα τα έβαζα. Θα τα πήγαινα πρωί απόγευμα. Πολιτιστικά κέντρα τα κάναμε σχολεία. Παιδικούς σταθμούς τα κάναμε σχολεία. Τι ευθύνη έχουμε εμείς; Είχα ευθύνη εγώ τότε από τη θέση του προέδρου των εκπαιδευτικών. Αλλά εγώ υλοποιούσα;».

Ο κύριος Σταυρίδης και η διοίκηση της «Νέας Πνοής» δεν κατηγορεί τις προηγούμενες διοικήσεις γιατί ενώ γιγάντωσαν το δήμο, δεν φρόντισαν να κατασκευαστούν σχολεία. Ο κύριος Σταυρίδης τους κατηγορεί γιατί αντί να οδηγήσουν τους μαθητές σε διπλή βάρδια, πρωί και απόγευμα, τους έβαλαν σε υπόγεια και σε άλλους χώρους που δεν προορίζονταν για σχολεία. Με διπλοβάρδια θα έλυνε ο κύριος Σταυρίδης και η παράταξη Μανδαλιανού το πρόβλημα της σχολικής στέγης, σε έναν δήμο που είχε τόσα πολλά οικόπεδα που προορίζονταν για σχολεία. Πάλι καλά που δεν μας είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και δάσκαλος στο επάγγελμα πως η λύση θα ήταν να πάνε οι μαθητές σε τριπλοβάρδια, να υπάρχουν δηλαδή στο δήμο σχολεία πρωινά, απογευματινά και νυχτερινά.

Βασίλης Κιμ.

Για τα οικόπεδα των σχολείων που έμειναν μισά δεν άκουσε τίποτα ο κύριος Σταυρίδης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ