Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο παράπονο και την πίκρα των παιδιών της Φιλαρμονικής μετέφερε στο Δημοτικό...

Το παράπονο και την πίκρα των παιδιών της Φιλαρμονικής μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Μαρία Πασχαλίδου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 30ης Μαρτίου 2022, η Μαρία Πασχαλίδου, αναφερόμενη στα όσα συνέβησαν με τη Φιλαρμονική κατά την 25η Μαρτίου, είπε τα παρακάτω:

«Φιλαρμονική. Εμένα προσωπικά με πονάει αυτή η ιστορία και με πονάει γιατί ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προσέγγισα αυτά τα παιδιά. Ήταν παιδιά της ίδιας ηλικίας με το παιδί μου. Συστήσαμε αυτή τη Φιλαρμονική. Μετά βρήκαμε και τη Φιλαρμονική του Ευόσμου και ήταν για μένα πολύ ευτυχές γεγονός ότι αυτή η Φιλαρμονική υπήρξε με τη βοήθεια του τότε δημάρχου.

Φτιάξαμε καινούργιες στολές, συμπληρώσαμε τα όργανα και υπήρχε μια υπέροχη ομάδα σ’ αυτό το κτίριο του Ευόσμου που δέχτηκαν όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τα μαθήματα. Προάγαμε τον πολιτισμό. Γιατί σ’ αυτόν τον δήμο ο πολιτισμός πάσχει. Και παρότι υπάρχει αντιδημαρχία μοναδική Πολιτισμού, γιατί οι προηγούμενες ήταν Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας με δέκα αντικείμενα, εδώ έχουμε μόνο μία και δυστυχώς δεν βλέπουμε τον πολιτισμό στο δήμο μας σε πολλούς τομείς. Σε πάρα πολλούς. Δεν γίνεται σχεδόν τίποτα».

Η κυρία Πασχαλίδου ολοκλήρωσε την αναφορά της στο θέμα της Φιλαρμονικής λέγοντας τα παρακάτω:

«Εγώ θα εκφράσω το παράπονο και την πίκρα των παιδιών, τα οποία με πήραν τηλέφωνο στεναχωρημένα γιατί απλούστατα διαλύσατε τη Φιλαρμονική του δήμου, όταν σε διπλανό δήμο είδαμε μετά από χρόνια να συστήνεται μια καινούργια μπάντα και να την προβάλει ο δήμαρχός τους με καμάρι. Εμείς είχαμε μία από τις υπέροχες και τη διαλύσαμε».

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ