Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝα πάει σε χαρτορίχτρα αν θέλει να μάθει εάν θα λειτουργήσει το...

Να πάει σε χαρτορίχτρα αν θέλει να μάθει εάν θα λειτουργήσει το 24ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 30ης Μαρτίου 2022, ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ανέφερε ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε ρωτήσει σχετικά με το νεοανεγερθέν 24ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και η διοίκηση του είχε απαντήσει ότι θα λειτουργήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή όμως έχουμε μια έγνοια. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία; Προχωράει κάτι; Γιατί τελευταία στιγμή δεν πρόκειται να γίνει κάτι».

«Θα έρθει τώρα θέμα. Έκανε μελέτη η υπηρεσία όλον τον περιβάλλοντα χώρο για το 24ο. Είναι δημόσιος διαγωνισμός. Είναι πάνω από 200.000 ευρώ όλα, πεζόδρομοι κτλ. Θα τα δείτε στην Οικονομική Επιτροπή, να μην πλατειάζω», ήταν η απάντηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη.

«Προχωράει το 24ο», ήταν η απάντηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Αν λοιπόν θέλει να μάθει ο κύριος Ναθαναηλίδης εάν θα λειτουργήσει τελικά το Σεπτέμβριο το 24ο δημοτικό σχολείου Ευόσμου είναι μάταιο να ρωτάει τη διοίκηση του δήμου. Ας πάει στις μάγισσες και στις χαρτορίχτρες που τραγουδούσε η Γλυκερία. Στην απάντηση που έλαβε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης για το 24ο δημοτικό σχολείο ταιριάζει γάντι η τοποθέτηση του κυρίου Χατζηβρέττα στην ίδια συνεδρίαση σχετικά με την αοριστία των απαντήσεων της διοίκησης του δήμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ