Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑναστέλλεται από σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Αναστέλλεται από σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Από σήμερα και για απροσδιόριστο αριθμό ημερών δεν θα γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου καθώς όλος ο στόλος των απορριμματοφόρων με εντολή δημάρχου διατέθηκε από σήμερα το πρωί για να αποκλειστούν οι είσοδοι και οι έξοδοι των ΕΛΠΕ. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απαιτεί να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα για τον περιορισμό της δυσοσμίας και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι τα απορριμματοφόρα θα αποσυρθούν μόνο όταν γίνουν ξεκάθαρες ενέργειες για την εξάλειψη της δυσοσμίας.

Η ενέργεια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου έπιασε στην κυριολεξία στον ύπνο τα ΕΛΠΕ, αφού επί δυόμιση χρόνια ο κύριος Μανδαλιανός δήλωνε πως έχει περιοριστεί η δυσοσμία, πως οι μύτες των κατοίκων που διαπιστώνουν δυσοσμία είναι υποκειμενικές, πως πρέπει να γίνουν νέες μετρήσεις για να εξακριβωθεί αν βρωμάει και πόσο βρωμάει και πως πρέπει να καλλιεργηθούν σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ του δήμου και των ΕΛΠΕ. Τελικά όλα αυτά τα έκανε ο δήμαρχος για να αποκοιμίσει τα ΕΛΠΕ και να τα πιάσει στον ύπνο, όπως και έγινε.

Για την εξέλιξη της περικύκλωσης των ΕΛΠΕ από τα απορριμματοφόρα του δήμου θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων. Υπάρχει πιθανότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας ο δήμαρχος να μεταφέρει όλους τους υπαλλήλους του δήμου έξω από τα ΕΛΠΕ και μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της «Νέας Πνοής» να φτιάξουν ανθρώπινη αλυσίδα ζητώντας καθαρό περιβάλλον.

Κώστας Καρακώστας

Σχετικά με την ελευθερία από το ψέμα της Πρωταπριλιάς…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ