Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο...

Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 έως και την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2002, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, το Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρεια  Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ. Για την υλοποίηση της Δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής/Ακουολογικής του Οργανισμού, στην οποία καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά γιατροί, και Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

Δωρεάν Προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις για τα Παιδιά του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ