Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈνας δήμαρχος δεν πιστεύει πως υπάρχει πέμπτο κύμα κορονοϊού

Ένας δήμαρχος δεν πιστεύει πως υπάρχει πέμπτο κύμα κορονοϊού

Επισημάνθηκε από δημοσιογράφο στο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ότι βρισκόμαστε στο πέμπτο κύμα της πανδημίας και εκείνος κατηγορηματικά απάντησε «Όχι». Μάλιστα συμπλήρωσε ότι είναι πολύ αισιόδοξος και ότι το θέμα του κορονοϊού πλέον θα περάσει σαν μια γρίπη πιο βαριάς μορφής.

Η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια σχολίασε την απάντηση του δημάρχου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Κρατάμε το αισιόδοξο ότι έχει τελειώσει όλο αυτό, δεν υπάρχει 5ο κύμα». Η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια δεν παρακολουθεί τα όσα γίνονται και ακούγονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Εάν παρακολουθούσε δεν θα εκπλησσόταν που ο δήμαρχος Βόλου δεν πιστεύει ότι υπάρχει πέμπτο κύμα πανδημίας, γιατί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου το καλοκαίρι του 2021 δήλωνε ότι δεν πιστεύει πως υπάρχει τέταρτο κύμα πανδημίας, πως θεωρεί κινδυνολογία τα περί τέταρτου κύματος και επίσης πως δεν θα δούμε χειρότερα από αυτά που ζήσαμε από το Νοέμβριο του 2020 έως τον Μάιο του 2021. Τελικά τα είδαμε τα χειρότερα.

Η είδηση είναι πως μετά το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου που δεν πίστευε ότι υπάρχει τέταρτο κύμα πανδημίας, βρέθηκε ένας ακόμα δήμαρχος, ο δήμαρχος Βόλου, να μην πιστεύει ότι υπάρχει πέμπτο κύμα πανδημίας. Αυτή κι αν είναι είδηση!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ