Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα δημιουργηθεί Φιλαρμονική που αρμόζει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Θα δημιουργηθεί Φιλαρμονική που αρμόζει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Τα δύο video που ακολουθούνε είναι από τη χθεσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022.

Το πρώτο είναι από την παρέλαση της Φιλαρμονικής του δήμου Πτολεμαΐδας. Η Πτολεμαΐδα είναι μια πόλη που σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 32.127 κατοίκους.

Το δεύτερο video είναι από την παρέλαση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Πληροφορούμαστε από ανάρτηση στο facebook τα εξής: «Η Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος και τα μέλη της, πάντα στο πλευρό του Δήμου Ευόσμου – Κορδελιού, να στηρίζουν με αγάπη, σύνεση και ανιδιοτέλεια, κάθε προσπάθεια ή ανάγκη της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Χρόνια πολλά στο Έθνος». Στην κορυφή της ανάρτησης γράφει ποιοι βρίσκονται στην τοποθεσία Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου και μεταξύ αυτών υπάρχει το όνομα του δημάρχου.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 101.753 κατοίκους. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι σχεδόν τριπλάσιος σε πληθυσμό από την Πτολεμαΐδα. Η Φιλαρμονική του δήμου της Πτολεμαΐδας παρέλασε με 40 μουσικούς. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η Φιλαρμονική δεν έχει αρχιμουσικό μόνιμο υπάλληλο του δήμου, έχει συμβασιούχο αρχιμουσικό του οποίου η σύμβαση έχει λήξει.

Η Φιλαρμονική ενός δήμου είναι η εικόνα του. Θα ασχοληθεί με αυτήν η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλάζοντας πλεύση έστω σ’ αυτό το θέμα; Θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Αν η διοίκηση του δήμου άμεσα το αποφασίσει, θα μπορέσει την 28η Οκτωβρίου 2022 η εικόνα να είναι διαφορετική.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ