Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης κατηγορεί το Νέστορα Λαφαζανίδη ότι λέει ψέματα για...

Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης κατηγορεί το Νέστορα Λαφαζανίδη ότι λέει ψέματα για την ενιαία παρέλαση;

*

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, στο «politic.gr», τόνισε ότι η απόφαση για την ενιαία παρέλαση ήταν ομόφωνη και ψηφίστηκε και από τους 15 δημοτικούς συμβούλους της διοικούσας παράταξης. Ο κύριος Σωτηράκης πρόσθεσε ότι υπήρξαν κάποιες δικαιολογημένες αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους του Ελευθερίου Κορδελιού γιατί δεχόταν πιέσεις από τους κατοίκους, αλλά τελικά πείστηκαν από τα επιχειρήματα.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νέστορας Λαφαζανίδης στην «Αγκίδα» είπε ότι στηρίζει το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό παρά τη διαφορετική άποψη για την ενιαία παρέλαση, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είπε ότι συμφώνησε για την ενιαία παρέλαση. Ο κύριος Λαφαζανίδης τόνισε ότι ο δήμαρχος πήρε την απόφαση πάνω του, σε αντίθεση με όσα λέει ο κύριος Σωτηράκης περί του ότι ο δήμαρχος δεν είναι του «αποφασίζω και διατάζω».

Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης κατηγορεί το Νέστορα Λαφαζανίδη ότι λέει ψέματα για την ενιαία παρέλαση; Δηλαδή ο Νέστορας Λαφαζανίδης ψήφισε την πρόταση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση; Ας δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση η παράταξη Μανδαλιανού γιατί μετά από δυόμιση χρόνια στη διοίκηση του δήμου, δεν μπορεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δεν μπορεί ο δήμαρχος να παριστάνει το Χότζα που έβαλε ρόδες στο φούρνο του ώστε να γυρίζει την είσοδο σε όποια πλευρά την ήθελε ο πελάτης.

Κιμ. Ο.

Διευκρινιστικό σχόλιο του Κώστα Σωτηράκη σχετικά με την ενιαία παρέλαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ