«Το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

0
16
TEST

¨Κατι σάπιο υπάρχει…….¨ Άμλετ/Σαίξπηρ

 ¨κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας¨  

«Άμλετ», από το κλασικό έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ 

ΕΝΑ  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

ενημερωθείτε, ενδιαφερθείτε, κοινοποιείστε το 

δραστηριοποιηθείτε και συστρατευτείτε μαζί μας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνδημότες, Συνδημότισσες

Ως υπεύθυνοι πολίτες της περιοχής μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε και να αγωνιστούμε για ένα σοβαρό θέμα που αφορά το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.

Πρόκειται για τον χώρο των παλαιών κοιμητηρίων του Ελευθερίου-Κορδελιού, ο οποίος πριν από εικοσιπέντε χρόνια μετατράπηκε σε όαση πρασίνου και αναψυχής στην περιβαλλοντικά πολύπαθη συνοικία μας, και στοίχισε στο Δήμο μας 170 εκατομμύρια δραχμές.

Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ [νόμος 582/1968]

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ με πρόσφατη επιστολή της βεβαιώνει ότι είναι εγγεγραμμένο στον Δήμο Ελευθερίου-Κορδελιού [αρ. εγΓ. 824115/20-12-2021]. Η πρόσφατη αξία του ακινήτου από εκτιμητή είναι επτά εκατομμύρια ευρώ.

       Η Μητρόπολη με χαλκευμένα έγγραφα διεκδικεί αυτόν το χώρο και η Δημοτική Αρχή τα αποδέχεται ασμένως και με ενέργειες της παραχωρεί το πάρκο μαζί με τα κτίρια στην Μητρόπολη. Μάλιστα η εκκλησία δηλώνει ότι θα τα νοικιάσει στο Δήμο έναντι 2235 ευρώ το μήνα και ο Δήμαρχος συναινεί.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Δήμαρχος ο πρόεδρος του Δ.Σ. καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ακόμα και τη συζήτηση του θέματος.

Τελικά με υπογραφές απλών πολιτών που συλλέξαμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το θέμα συζητήθηκε στο Δ.Σ. ∙ σε πρόσφατη μάλιστα συζήτηση του θέματος, κάτω από το βάρος των στοιχείων που κατατέθηκαν, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πάρει τον ΤΙΤΛΟ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ από την Διεύθυνση Γεωργίας.

Παρόλη αυτή την εξέλιξη το παρασκήνιο χειραγωγεί και οδηγεί τους διοικούντες. Οι δημοτικοί σύμβουλοι δέχονται αφόρητες πιέσεις.

Ο κ. Δήμαρχος ¨πιστός¨ στις θέσεις του κωλυσιεργεί, γνωρίζοντας ότι αν παρέλθει η ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2022 θα κριθούμε εκπρόθεσμοι και η δημοτική περιουσία θα χαθεί.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες

Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στο μέλλον να δράσουμε συλλογικά

Ζητούμε την συμμετοχή και την υποστήριξή σας

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ              

Μάρτιος 2022

Κοτζαμπάσηδες πασάδες

οι σεβάσμιοι δεσποτάδες

και τζουτζέδες βουλευτάδες

κυβερνούσαν ¨κάποτε¨ τη χώρα.

Δικηγόροι-δικολάβοι

ρασοφόροι-εργολάβοι

και πετρελαιάδων μπράβοι

εν Ευόσμω διοικούνε τώρα

Από το BLOG της Ουτοπίας του Άρη Μπιτσώρη (http://arisbitsoris.blogspot.com)