Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑποκαλυπτική εκπομπή του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για το ΘΕΠΑΝ

Αποκαλυπτική εκπομπή του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για το ΘΕΠΑΝ

Μια πολύ αποκαλυπτική εκπομπή έκανε ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης στη EURO τηλεόραση για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (Παλιά κοιμητήρια ή πάρκο Κατσαντώνη). Η εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που ασχολήθηκε με το σκάνδαλο που λάμβανε χώρα στο ΘΕΠΑΝ καθώς η δημοτική περιουσία έφτανε ένα βήμα από το να χαθεί εξαιτίας της στάσης της διοίκησης του δήμου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για την εκπομπή του και για την απόφασή του να παρουσιάσει το θέμα, με το οποίο μόνο η «Αγκίδα» είχε ασχοληθεί. Μέχρι τώρα έχουμε δει τηλεοπτικούς σταθμούς να κάνουν παρέλαση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το θέμα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών που υπέστη έξωση με ευθύνη της διοίκησης του δήμου και καλά έκαναν και παρουσίασαν το θέμα, να κάνουν παρέλαση για έναν ή πολλούς ποντικούς και δικαίωμά τους να παρουσιάζουν το θέμα, αλλά δεν ασχολήθηκαν με το τεράστιο θέμα του ΘΕΠΑΝ όπως ασχολήθηκε ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης.

Και πάλι συγχαρητήρια στο Βασίλη Σαρρηγιαννίδη και στην εκπομπή του. Ολόκληρη την εκπομπή για το ΘΕΠΑΝ μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω στο youtube:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ