Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοια είναι η δημοσκόπηση που δείχνει παντοδυναμία Μανδαλιανού;

Ποια είναι η δημοσκόπηση που δείχνει παντοδυναμία Μανδαλιανού;

Στις 10 Μαρτίου 2022 στις 9:26 το πρωί, υπήρξε δημοσίευμα σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης που έγραφε στον τίτλο για παντοδυναμία Μανδαλιανού και στο κείμενο ότι «Δημοσκόπηση έγινε στον Δήμο Ευόσμου και ο Μανδαλιανός εκλέγεται με άνεση .. η διοίκηση περνάει με επιτυχία όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν στους συμμετέχοντες ..». Δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης ανάρτησε το δημοσίευμα και αντιδήμαρχος έκανε «like».

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ήρθε στη δημοσιότητα δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία οι πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε ποσοστό 49,8% τάσσονται υπέρ της επανεκλογής του νυν δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού. Σύμφωνα με την ταυτότητα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης η έρευνα έγινε από τις 8 Μαρτίου έως τις 10 Μαρτίου 2022.

Με βάση τις παραπάνω ημερομηνίες η παντοδυναμία του κυρίου Μανδαλιανού για την οποία έγραφε το πρώτο δημοσίευμα δεν απέρρεε από τη δημοσκόπηση που ήρθε προχθές στο φως της δημοσιότητας. Υπάρχει δεύτερη, παλαιότερη της χθεσινής, δημοσκόπηση η οποία δείχνει παντοδυναμία του Κλεάνθη Μανδαλιανού;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ