Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ αντίληψη της διοίκησης Μανδαλιανού γι’ αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους…

Η αντίληψη της διοίκησης Μανδαλιανού γι’ αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους…

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κρατιέται με τίποτα. Στις 4 Μαρτίου 2022 εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία επιτίθετο σε δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφους γιατί χρησιμοποίησαν στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών χωρίς να τα διασταυρώσουν! Να διασταυρώσουν τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, λες και μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι έχρηζαν διευκρίνησης. Η διοίκηση Μανδαλιανού μάλιστα τόλμησε να γράψει στην ανακοίνωσή της για «πρόσωπα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, τα οποία φυσικά κάθε άλλο παρά υπηρετούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, αφού ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν τα στοιχεία των οποίων έλαβαν γνώση, αναπαράγοντάς τα, άκριτα και με πιθανό δόλο»!

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Μανδαλιανού αναπαρήγαγε δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται σε μια ανύπαρκτη δημοσκόπηση στο δήμο Ευόσμου(!) το οποίο δίνει παντοδυναμία στον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Κάτω από την ανάρτηση υπάρχει «like» από αντιδήμαρχο και όχι μόνο. Υπάρχει «like» και από άλλους πονηρούς που τόλμησαν να μιλήσουν για πρόσωπα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Οι άνθρωποι που κατηγόρησαν τα Μέσα Ενημέρωσης γιατί αναπαρήγαγαν τη λίστα του υπουργείου Εσωτερικών χωρίς να τη διασταυρώσουν, οι ίδιοι άνθρωποι λίγες ημέρες μετά αναπαράγουν ένα δημοσίευμα που αναφέρεται σε μία δημοσκόπηση που δεν την έχει δει κανείς.

Αυτή η διοίκηση Μανδαλιανού τόλμησε να μιλήσει για πρόσωπα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Η ίδια διοίκηση που στελέχη της αναπαράγουν και κάνουν «like» σε δημοσιεύματα που δεν πατάνε πουθενά. Αλλά τι σημασία έχει που δεν πατάνε πουθενά; Αφού δίνουν παντοδυναμία στην παράταξη Μανδαλιανού, για τη διοίκηση του δήμου αυτοί που τα έγραψαν δεν παριστάνουν τους δημοσιογράφους αλλά πρέπει να προταθούν για βραβείο Πούλιτζερ. Είναι θλιβερό η διοίκηση του δήμου αντί να προσπαθήσει να κάνει έργα, να προσπαθεί να επιβιώσει με επιθέσεις στην αντιπολίτευση και με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Κ. Τσ.

Μπορούν οι κύριοι της διοίκησης να μας δώσουν τη δημοσκόπηση;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ