Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαλύπτει τον ειδικό συνεργάτη και αντικαθιστά το Νέστορα Λαφαζανίδη!

Καλύπτει τον ειδικό συνεργάτη και αντικαθιστά το Νέστορα Λαφαζανίδη!

Από τη μια ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου υπερασπίζεται με πυγμή τον ειδικό συνεργάτη του σε θέματα επικοινωνίας για τον προσβλητικό τρόπο που σχολίασε στο facebook τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Καμαρινό, και του παρέχει πλήρη κάλυψη για το γεγονός ότι ως ειδικός συνεργάτης του δήμου αντί να προβάλει το έργο του δήμου καβγαδίζει με την αντιπολίτευση.

Από την άλλη ο κύριος δήμαρχος αντικατέστησε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη, τον εκπρόσωπο της πιο ισχυρής συνιστώσας από αυτές που συγκρότησαν την παράταξή του και τον έκαναν δήμαρχο. Μάλιστα ενώ ο δήμαρχος είχε στα χέρια του το έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη στην αντιδημαρχία, δεν έκανε απολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε αυτό να παρουσιαστεί.

Είναι πραγματικά απορίας άξια η συμπεριφορά του δημάρχου. Από τη μια καλύπτει έναν ειδικό συνεργάτη ο οποίος δημιουργεί προβλήματα με την αντιπολίτευση και χαλάει την εικόνα της διοίκησης και από την άλλη αντικαθιστά έναν αντιδήμαρχο που τουλάχιστον σε σχέση με άλλους αντιδημάρχους, οι οποίοι παρέμειναν στη θέση τους, παρουσίασε έργο, δίνοντάς τον βορά σε αρνητικές κριτικές ότι δεν ανταπεξήλθε στα καθήκοντά του.

Πραγματικά πιστεύει ο δήμαρχος ότι μετά από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του μπορεί να έχει την εμπιστοσύνη των συνεργατών του ακόμα και αυτών που σε αυτή τη φάση βρίσκονται κοντά του γιατί τους ευνόησε στις αλλαγές των αντιδημαρχιών; Πραγματικά ο δήμαρχος πιστεύει ότι μετά από τη διαχείριση που έκανε με την πιο ισχυρή συνιστώσα της παράταξής του, οι υπόλοιποι πλέον δεν θα κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις; Πραγματικά ο δήμαρχος πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να παραχθεί κάποιο έργο στο υπόλοιπο της θητείας αυτής της διοίκησης;

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ