Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει η Αθήνα που μας ταλαιπωρεί…

Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει η Αθήνα που μας ταλαιπωρεί…

Στη συνέντευξη που έδωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, στη EURO τηλεόραση, είπε πως πρέπει να είναι κάθε εβδομάδα στην Αθήνα είτε ο δήμαρχος είτε οι συνεργάτες του για να καταφέρει ο δήμος να πάρει αυτά που πρέπει και αυτά που του αναλογούν.

Για το γεγονός ότι η κεντρική εξουσία δεν δίνει στο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος τη σημασία που του αναλογεί, δεν φταίει εκείνη. Φταίει η διοίκηση του δήμου. Για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας οι πόρτες θα έπρεπε να είναι ορθάνοιχτες. Και κάθε μέρα να είναι αυτή η διοίκηση στην Αθήνα, με τον τρόπο που πηγαίνει δεν πρόκειται να πάρει τίποτα.

Κλείνουν οι πόρτες της Αθήνας στους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Νεάπολης Συκεών, Αμπελοκήπων Μενεμένης; Άμα δεν κλείνουν σ’ εκείνους οι πόρτες, γιατί κλείνουν στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου; Γιατί όμως η πολιτεία να ασχοληθεί με το δήμο μας, όταν τον υποχρηματοδότησε για τον covid-19 και η διοίκηση του δήμου δεν είπε κουβέντα; Γιατί να δώσει η πολιτεία στο δήμαρχο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βορείου Ελλάδος, όταν αυτός πανηγυρίζει για 150.000 ευρώ που του έδωσαν για το στάδιο;

Αυτά που δίνει η κεντρική εξουσία στο δήμο μας είναι ακριβώς αυτά που αξίζουν σε μια τέτοια διοίκηση που βροντούσε τις πίπιζες και τα νταούλια για 150.000 ευρώ, ενώ της είχαν κόψει 400.000 ευρώ από τη χρηματοδότηση για τον covid-19. Ας αφήσει λοιπόν η διοίκηση του δήμου την κλάψα και ας πάει να απαιτήσει. Αν πάει να απαιτήσει όπως πρέπει, θα πάρει αυτά που πρέπει.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ