Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔίποδοι αρουραίοι αμαυρώνουν την εικόνα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δίποδοι αρουραίοι αμαυρώνουν την εικόνα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με θλίψη γίναμε μάρτυρες – για μία ακόμη φορά- της γνωστής αήθους επίθεσης από παρατρεχάμενους της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης και από επίδοξους δελφίνους, οι οποίοι δεν δίστασαν να αμολήσουν έναν αρουραίο στην οδό Τρίτση με σκοπό να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα και να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή, δυσφημίζοντας τελικά τον ίδιο τους τον Δήμο, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει κατ΄ επανάληψη.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω παρατρεχάμενοι αμόλησαν αρουραίο στην οδό Αντώνη Τρίτση στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και κατόπιν κάλεσαν τα κανάλια παρουσιάζοντας το δήμο μας ως θλιβερό «πρωταθλητή» των αρουραίων, αφήνοντας υπονοούμενα για τη διοίκηση του δήμου, χωρίς ωστόσο να μας πουν τι κάνουν οι άλλοι δήμοι για την εξόντωση των τρωκτικών που δεν έπραξε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Στο δια ταύτα και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σημειώνουμε ότι ο αρουραίος ήταν μόνο ένας και αμολήθηκε από παρατρεχάμενους της αντιπολίτευσης στην οδό Αντώνη Τρίτση.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση του δήμου δεν έχει καμία ευθύνη για τον αρουραίο. Είναι θλιβερό παρατρεχάμενοι της αντιπολίτευσης να επιλέγουν τη «λάσπη» για να κάνουν αντιπολίτευση, όσο θλιβερό είναι επίσης να αναπαράγονται τέτοιου είδους «ειδήσεις» από πρόσωπα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους συκοφαντώντας το δήμο. Οι εν λόγω δημοσιογράφοι ενώ δείχνουν και ξαναδείχνουν στα πλάνα τον ίδιο αρουραίο, μιλούν για πολλούς αρουραίους ζωντανούς και ψόφιους.

Επειδή αυτές οι εικόνες δυσφημίζουν πρώτα το Δήμο και μετά τη Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε προς πάσαν κατεύθυνση και κυρίως προς την κατεύθυνση των δίποδων τρωκτικών ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας. Είναι απαράδεκτο οι δημοσιογράφοι να κουβαλιούνται στο δήμο μας γιατί υπέστη έξωση ένα ΚΕΠ ή γιατί εθεάθη ένας αρουραίος και να μην έρχονται για να παρουσιάσουν τα έργα που έχουν κάνει τα ΕΛΠΕ για τον περιορισμό της δυσοσμίας υπό τις διαρκείς και ασφυκτικές πιέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ. Ετοιμάσαμε εμείς την ανακοίνωση για να μην παιδεύεται η Δημοτική Αρχή να τη γράψει. Αν θέλει μπορεί να την υιοθετήσει και να την εκδώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ