Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Ο άμισθος ειδικός συνεργάτης σε θέματα περιβάλλοντος δεν άφησε κάποιες μελέτες πίσω...

«Ο άμισθος ειδικός συνεργάτης σε θέματα περιβάλλοντος δεν άφησε κάποιες μελέτες πίσω του»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ρώτησε τη διοίκηση του δήμου τι προτάσεις έκανε ο άμισθος ειδικός συνεργάτης του δήμου σε θέματα περιβάλλοντος κατά τους μήνες που βρισκόταν σ’ αυτήν τη θέση.

«Μας βοήθησε σε κάποια πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι άφησε κάποιες μελέτες πίσω του», ήταν η απάντηση του δημάρχου.

Φυσικά ο δήμαρχος δεν αναφέρθηκε σ’ αυτά τα «κάποια πράγματα» στα οποία βοήθησε ο ειδικός συνεργάτης σε θέματος περιβάλλοντος. Ο δήμος είχε επί έξι μήνες ειδικό συνεργάτη σε θέματα περιβάλλοντος έστω και άμισθο και ο δήμαρχος με μεγάλη ευκολία απαντάει ότι δεν άφησε μελέτες πίσω του. Σ’ ένα δήμο με τόσο μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα, ο δήμαρχος απαντάει πως ο ειδικός συνεργάτης δεν άφησε κάποιες μελέτες. Ευτυχώς μας έμειναν στην ιστοσελίδα του δήμου οι φωτογραφίες του δημάρχου με τον ειδικό συνεργάτη.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έπρεπε να έχει ειδικό συνεργάτη σε θέματα περιβάλλοντος τον οποίο θα έπρεπε να τον πληρώνει. Αντί ο δήμαρχος να ζητάει νέες μετρήσεις για τη δυσοσμία και να ζητάει από τους δημοτικούς συμβούλους να πάνε όλοι μαζί στα ΕΛΠΕ προκειμένου να δούνε τα έργα που έκαναν για τον περιορισμό της δυσοσμίας, θα έπρεπε να προσλάβει ειδικό συνεργάτη σε θέματα περιβάλλοντος για να έχει ο δήμος μια επιστημονική άποψη για τις κινήσεις του.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ