«Την επόμενη πενταετία θα φανεί το έργο της διοίκησης Μανδαλιανού»

0
31
TEST

Η διοίκηση Μανδαλιανού παρά το ότι της έτυχε η πανδημία, παρά τους ελάχιστους πόρους που έλαβε από την κεντρική εξουσία εξαιτίας της πανδημίας, παρά το ότι απαρτίζεται από πολλούς νέους ανθρώπους, έκανε πράγματα τα οποία όμως θα φανούν την επόμενη τετραετία εάν ξαναψηφιστεί από τους δημότες, όπως είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, σε συνέντευξή του στο EURO TV και στον Αλέξανδρο Φερραίο. Αναφέρθηκε επίσης στους επιτυχημένους δημάρχους και είπε ότι εκείνοι διοικούν επί μία εικοσαετία!

Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι αν πρέπει να ψηφίσουμε προκειμένου να έχουμε τη «Νέα Πνοή» διοίκηση για την επόμενη πενταετία ώστε να φανεί το έργο της ή αν πρέπει να ψηφίσουμε τον κύριο Μανδαλιανό για την επόμενη δεκαπενταετία προκειμένου να φανεί αν είναι επιτυχημένος δήμαρχος.

Με δεδομένο ότι η πανδημία δεν πρόκειται να μας αφήσει εύκολα, τα δυόμιση χρόνια πανδημίας, που επικαλέστηκε ο κύριος Σωτηράκης για να δικαιολογήσει την απραξία της διοίκησής του, μπορεί να γίνουν τέσσερα και στις ερχόμενες εκλογές να φορτώσουν στην πανδημία μια τετραετή διοικητική απραξία.

Όμως εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν μπόρεσε να κάνει σπουδαίο έργο εξαιτίας της πανδημίας. Έργο δεν μπορούσε να κάνει αλλά μια χαρά μπόρεσε να προσπαθήσει να χαρίσει το ΘΕΠΑΝ, μπόρεσε να πάρει τη χορηγία από την ELPEDISON, μπόρεσε να πετάξει τη δυσοσμία στην εξέδρα, μπόρεσε να προσπαθήσει να πληρώσει ενοίκιο για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν όσον αφορά αυτή τη διοίκηση δεν είναι αν πρέπει οι πολίτες να της δώσουν τουλάχιστον μία ακόμα ευκαιρία μπας και κάνει κάτι. Το ερώτημα είναι αν της δοθεί δεύτερη ευκαιρία τι είναι ικανή να κάνει. Αν εμφανιστεί στο δημαρχείο κάποιος που έκανε μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση ότι του ανήκει το δημαρχείο, η διοίκηση θα του δώσει το δημαρχείο;

Κιμ. Ο.