Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓια να αντικαταστήσεις τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών…

Για να αντικαταστήσεις τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών…

Αν θέλεις να αντικαταστήσεις τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, δύο πράγματα θα πρέπει να ειπωθούν. Είτε ότι υπάρχει συμφωνία με τον αντιδήμαρχο που αντικαθίσταται, είτε ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του. Η αντικατάσταση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, εφόσον ο ίδιος δεν συμφωνεί με κάτι τέτοιο, σημαίνει πως τον αντικαθιστάς γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτόν.

Επειδή όμως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών είναι η βιτρίνα του έργου μιας διοίκησης, η αντικατάστασή του χωρίς τη συμφωνία του, σημαίνει ότι είτε δεν παρήχθη έργο είτε ότι ήταν πολύ μικρό. Αντικαθιστώντας τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, παραδέχεσαι ότι η διοίκησή σου δεν έκανε έργο.

Υπάρχει όμως μία περίπτωση ακόμα για την αντικατάσταση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Υπάρχει περίπτωση ο αντιδήμαρχος να έχει κάνει έργο και να μην το προβάλεις, γιατί με διάφορους «αυλικούς» αποφάσισες να τον απομακρύνεις από τη θέση του επειδή κάποια ομάδα παίρνει θέση μάχης για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Είναι δικαίωμα του δημάρχου να αντικαταστήσει έναν αντιδήμαρχο. Είναι όμως δικαίωμα και των δημοτών να γνωρίζουν το λόγο για τον οποίο τον αντικατέστησε. Με βάση τα γεγονότα ο λόγος δεν ήταν επειδή ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν απέδωσε στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών. Δηλαδή στις υπόλοιπες αντιδημαρχίες που δεν υπήρξε αντικατάσταση αντιδημάρχων ήταν γιατί οι αντιδήμαρχοι απέδωσαν καλύτερα από τον κύριο Λαφαζανίδη;

Δημ. Θ.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης θα δώσει όλες του τις δυνάμεις στη νέα αντιδημαρχία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ