Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι άλλο δεν έκαναν άλλες διοικήσεις για την πανδημία που έκανε ο...

Τι άλλο δεν έκαναν άλλες διοικήσεις για την πανδημία που έκανε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;

Επειδή ο κύριος δήμαρχος αναρωτήθηκε τι έπραξαν άλλοι Δήμοι που δεν έπραξε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, εκτός των όσων γράφτηκαν στο άρθρο με τίτλο «Σε λίγο θα μας πει ο δήμαρχος ότι έλεγαν και άλλοι δήμαρχοι αυτά που έλεγε ο ίδιος για τα rapid test», υπάρχει και κάτι ακόμα φοβερό και τρομερό που δεν έκαναν οι άλλοι δήμοι και το έκανε ο δικός μας.

Αποκλείεται σε κανέναν άλλο δήμο ο αντιδήμαρχος Παιδείας να ρώτησε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης το εξής: «Εμείς είμαστε μια κακή διοίκηση. Γιατί δεν πήρατε εσείς μια πρωτοβουλία σαν γιατρός για τους εμβολιασμούς να μάσετε κάποιους άλλους γιατρούς για να μας βοηθήσετε κι εμάς;»

Αποκλείεται σε κανέναν άλλο δήμο ο αντιδήμαρχος Παιδείας να είπε σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης: «Και σας λέω εγώ εμείς είμαστε άχρηστοι. Εσείς σαν γιατρός που έχετε τόσο μεγάλο πελατολόγιο γιατί δεν πήρατε μια πρωτοβουλία;»

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουμε την πανελλήνια πρωτοτυπία. Τα παραπάνω τα είπε ο κύριος Σταυρίδης στον κύριο Ανδρεάδη. Αποκλείεται σε κανέναν άλλο δήμο να ακούστηκαν τέτοια πράγματα. Αποκλείεται σε κανέναν άλλο δήμο η απάντηση στην αντιπολίτευση που ζητούσε δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας να ήταν: «Να τις κάνετε εσείς»!

Αυτά γίνονται μόνο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που επί θητείας «Νέας Πνοής» ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ