Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος Αθηναίων στην υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Ο δήμαρχος Αθηναίων στην υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Με μεγάλες επιτυχίες επέστρεψαν από την Αθήνα τα στελέχη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Για τις επιτυχίες της διοίκησης ενημέρωσε ο δήμαρχος το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 2ας Μαρτίου 2022.

Η πιο μεγάλη όμως επιτυχία της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν η επίσκεψη στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, από τον οποίο τα στελέχη της διοίκησης ζήτησαν να ενημερώνει έγκαιρα το δήμο μας για να εντασσόμαστε σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Πολλές φορές ο Γιάννης Γιαννακόπουλος είχε προτείνει στη διοίκηση του δήμου να προσλάβει κάποιον ειδικό συνεργάτη ο οποίος να κατοικεί στην Αθήνα και να ασχολείται με χρηματοδοτικά προγράμματα για έργα που πρέπει να γίνουν στο δήμο.

Η πρόταση του Γιάννη Γιαννακόπουλου είχε κόστος και θα επιβάρυνε το ταμείο του δήμου. Η διοίκηση Μανδαλιανού, έτη φωτός μπροστά από το Γιάννη Γιαννακόπουλο, έκανε αυτό ακριβώς που ζητούσε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος αλλά χωρίς κόστος. Ζήτησε από το δήμαρχο Αθηναίων να μας ενημερώνει εκείνος για χρηματοδοτικά προγράμματα.

Κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ετοιμαστείτε να δείτε ξαφνικά οργασμό έργων μετά από αυτήν την τεράστια επιτυχία της διοίκησης του δήμου. Πήγαν στο δήμαρχο Αθηναίων και του ζήτησαν να μας ενημερώνει εγκαίρως για προγράμματα. Θεέ μου τι ακούνε τ’ αυτιά μου και το αντέχουνε. Φαντάζομαι ότι, μόλις έφυγαν, ο Κώστας Μπακογιάννης θα πέθανε στα γέλια με αυτό το αίτημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κώστας Καρακώστας

Την Τραπεζούντα θα επισκεφτεί η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ