Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ οδός Τρίτση θα φωταγωγηθεί το πολύ μέχρι τις αρχές του 2023

Η οδός Τρίτση θα φωταγωγηθεί το πολύ μέχρι τις αρχές του 2023

Η οδός Τρίτση στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου θα φωταγωγηθεί με led λάμπες το πολύ μέχρι τις αρχές του 2023, είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, σε συνέντευξη που έδωσε χθες Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στο EURO TV και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο. Ο φωτισμός είναι πολιτισμός, τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Από την αρχή της θητείας της αυτή η διοίκηση συζητάει τον φωτισμό της Τρίτση, όπως ζητούν όσοι ασκούνται στην περιπατητική οδό αλλά και οι επαγγελματίες της περιοχής. Τώρα ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δήλωσε πως ο φωτισμός της Τρίτση θα φτιαχτεί μέσα στον επόμενο χρόνο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά και με τον φωτισμό της Τρίτση συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει με τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου και με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου. Κάθε μήνα η διοίκηση τα παραπέμπει για τον επόμενο μήνα.

Ζούμε με την ελπίδα πως κάποια τέτοια απλά έργα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει ήδη, η διοίκηση του δήμου θα τα φτιάξει έστω ως προεκλογικά πυροτεχνήματα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ