Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕπειδή η διοίκηση Μανδαλιανού τόλμησε να μιλήσει για δόλο και επιφυλάχθηκε των...

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού τόλμησε να μιλήσει για δόλο και επιφυλάχθηκε των νόμιμων δικαιωμάτων της

Η διοίκηση Μανδαλιανού τόλμησε να μιλήσει για δόλο όσον αφορά τα στοιχεία τα οποία αναπαρήχθησαν από όλες τις ιστοσελίδες πανελληνίως και αφορούν τους νεκρούς από τον κορονοϊό ανά δήμο που δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και που τελικά αφορούσαν τους νεκρούς που ενταφιάστηκαν στα κοιμητήρια του κάθε δήμου και όχι τους νεκρούς που είχε ο κάθε δήμος από κορονοϊό. Η διοίκηση του δήμου μάλιστα δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Τι εννοεί η διοίκηση Μανδαλιανού; Ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον του Υπουργείου; Ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον των Μέσων που μετέδωσαν τα στοιχεία του Υπουργείου; Ή πως θα στραφεί δικαστικά εναντίον των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που αναπαρήγαγαν τα δημοσιεύματα με τα στοιχεία του Υπουργείου;

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι όμως το λιγότερο σ’ αυτήν την ιστορία. Η διοίκηση Μανδαλιανού για μία ακόμα φορά προσπαθεί να τρομοκρατήσει απειλώντας ότι θα ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ζήσαμε την ίδια ιστορία ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής με τη δικαστική προσφυγή σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα, την οποία αρκετές φορές προανήγγειλε από τα μικρόφωνα του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός. Η διοίκηση Μανδαλιανού με την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής προσπαθεί να καλύψει την ανυπαρξία της, την αποτυχία της και τα εσωτερικά της προβλήματα και αδιέξοδα.

Επειδή όμως η διοίκηση Μανδαλιανού προφανώς θεώρησε αδυναμία το γεγονός ότι ούτε η αντιπολίτευση ούτε και κανένας άλλος δεν επέλεξαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή του δήμου, εάν αποφασίσει ο δήμαρχος να πάει στον εισαγγελέα, να πάρει μεγάλη τσάντα και να την πάρει γιατί μέσα σ’ αυτήν θα χρειαστεί να βάλει όλες τις τοποθετήσεις του και όλες τις τοποθετήσεις των μελών της διοίκησής του για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο και η καλή διοίκησή του δεν τα έβρισκε, όλα τα έγγραφα, τις τοποθετήσεις και τις γνωμοδοτήσεις που αποφαίνονταν πως το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο ή ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικηθεί από το δήμο, καθώς επίσης για να χωρέσει και τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ τον οποίον η διοίκησή του δεν φρόντισε να αναζητήσει πριν αποφασίσει ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο. Μην ξεχάσει να βάλει ο δήμαρχος στην τσάντα κι εκείνην την προσπάθειά του να πείσει τους δημοτικούς συμβούλους ότι αφού χαρίσουν τη δημοτική περιουσία του ΘΕΠΑΝ θα πρέπει κατόπιν να πληρώσουν και ενοίκιο γι’ αυτήν. Επίσης η τσάντα θα χρειαστεί να είναι μεγάλη για να βάλει μέσα ο δήμαρχος και την υπόθεση της δωρεάς που παρέλαβε από την ELPEDISON, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν δέχεται χορηγίες ο δήμος από τον όμιλο ΕΛΠΕ και τον ισολογισμό του δήμου στον οποίο ενεγράφη η δωρεά.

Όσο για τα στοιχεία που αφορούν την πανδημία, δεν θα γινόταν αυτό το μπέρδεμα και αυτή η παρανόηση και δεν θα χρειαζόταν να δηλώνει ο δήμαρχος στο GRTimes.gr μιλώντας για όσα διαβίβασε το ΥΠΕΣ στη Βουλή, ότι «τα στοιχεία αυτά είναι ψεύτικα. Δεν είναι αξιόπιστα, διότι πολλά γραφεία κηδειών δηλώνουν τη ληξιαρχική πράξη θανάτου στα νεκροταφεία μας για να πάρουν την άδεια ταφής», εάν ο κύριος δήμαρχος φρόντιζε να δώσει στοιχεία για την πανδημία όπως του ζήτησε επανειλημμένως η αντιπολίτευση.

«Προεκλογική ανακοίνωση του δημάρχου»
Σε λίγο θα μας πει ο δήμαρχος ότι έλεγαν και άλλοι δήμαρχοι αυτά που έλεγε ο ίδιος για τα rapid test
Τι άλλο δεν έκαναν άλλες διοικήσεις για την πανδημία που έκανε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ