Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠώς θα λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας;

Πώς θα λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας;

Η διοίκηση του δήμου δείχνει ότι δεν έχει την πολιτική βούληση να λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας. Το πρόβλημα όμως της δυσοσμίας μπορεί να λυθεί ακόμα κι αν δεν έχει την πολιτική βούληση η διοίκηση του δήμου. Πώς θα γίνει αυτό;

Όπως ακριβώς σώθηκε και παρέμεινε στο δήμο το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού ή παλιά Κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού ή πάρκο Κατσαντώνη. Και στην περίπτωση του ΘΕΠΑΝ η πολιτική βούληση της διοίκησης του δήμου δεν ήταν να μείνει αυτό στο δήμο. Σώθηκε όμως γιατί πολλοί πίεσαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο μπορεί να δοθεί λύση και στο πρόβλημα της δυσοσμίας. Χρειάζεται να πιεστεί η διοίκηση προς αυτήν την κατεύθυνση και αυτοί που γνωρίζουν το πρόβλημα της δυσοσμίας είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που γνώριζαν το πρόβλημα του ΘΕΠΑΝ. Αρκεί λοιπόν να πιέσουν όλοι μαζί προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος της δυσοσμίας, όπως έγινε με το ΘΕΠΑΝ.

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας και αυτό το ξέρουν όλοι. Όσοι δεν αποφασίζουν να δράσουν με αυτόν τον τρόπο το κάνουν γιατί δεν θέλουν να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ