Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Νέστορας Λαφαζανίδης στηρίζει το δήμαρχο παρά τη διαφορετική άποψη για την...

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης στηρίζει το δήμαρχο παρά τη διαφορετική άποψη για την ενιαία παρέλαση

Κατά τη συνέντευξη που έδωσε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτική Αστυνομίας και ΚΕΠ, Νέστορας Λαφαζανίδης στην Αγκίδα για το έργο του στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ρωτήθηκε και για το θέμα της ενιαίας παρέλασης σ’ όλο το δήμο που αποφάσισε ο δήμαρχος και που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις από φορείς και κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο κύριος Λαφαζανίδης είπε ότι συζήτησε με το δήμαρχο από την πρώτη στιγμή που εκείνος εξέφρασε τη συγκεκριμένη πρόθεση και τον προειδοποίησε για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει μια τέτοια ενέργεια, γιατί ήδη είχε διαρρεύσει η πληροφορία και ήδη είχαν αρχίσει οι αντιδράσεις του κόσμου. Η άποψη του δημάρχου, στη συζήτηση που είχε μαζί του ο κύριος Λαφαζανίδης, ήταν ότι με αυτόν τον τρόπο θα φύγει από τους κατοίκους η αίσθηση των δύο διαφορετικών κοινοτήτων.

«Είναι όμως δύο διαφορετικές κοινότητες, όπως είναι και στους άλλους δήμους», συνέχισε την απάντησή του ο κύριος Λαφαζανίδης και πρόσθεσε: «Σε μια δύσκολη εποχή που όλους τους φταίνε όλα, γιατί ζούμε πολύ περίεργες καταστάσεις τα τελευταία δύο χρόνια, είναι λίγο κακό να βάλεις άλλο ένα πρόβλημα, το οποίο σίγουρα θα στραφεί εναντίον σου». «Ο δήμαρχος πήρε την απόφαση πάνω του», συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος.

Στην ερώτηση της Αγκίδας για το πρόβλημα που φαίνεται πως δημιουργεί στη διοικούσα παράταξη η συγκεκριμένη απόφαση του δημάρχου, ο Νέστορας Λαφαζανίδης απάντησε ότι οι κάτοικοι και σύσσωμοι οι σύλλογοι του Κορδελιού ήδη έχουν αντιδράσει και ο ίδιος την άποψη αυτών μετέφερε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Αυτό το κλίμα εγώ, που κατοικώ στο Κορδελιό, το εκλαμβάνω. Δεν μπορώ να κάνω πως δεν υπάρχει και δεν είναι ο ρόλος μου να κάνω ότι δεν υπάρχει. Εγώ είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών», συνέχισε ο κύριος Λαφαζανίδης και τόνισε: «Στηρίζω το δήμαρχο και είναι υγιές το να υπάρχει και μία αντίθετη άποψη, να ακούγονται κι άλλες φωνές».

Η τελευταία ερώτηση που τέθηκε από την Αγκίδα στον κύριο Λαφαζανίδη για το ζήτημα της ενιαίας παρέλασης ήταν εάν θα έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του ο δήμαρχος, ακόμα κι αν έχει δίκιο, εφόσον υπάρχουν τόσες αντιδράσεις και εφόσον από αυτή την ιστορία η παράταξή τους χάνει. «Ίσως θα έπρεπε να το διαχειριστεί διαφορετικά», ήταν η απάντηση του Νέστορα Λαφαζανίδη.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης θα δώσει όλες του τις δυνάμεις στη νέα αντιδημαρχία
Ο Νέστορας Λαφαζανίδης για τη δυσοσμία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ