Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου πιστεύει πως αν θέλει δίνει λογαριασμό στους...

Ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου πιστεύει πως αν θέλει δίνει λογαριασμό στους δημότες;

Η απάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα, όσον αφορά το πότε θα γίνει ο απολογισμός του έργου της διοίκησης, ήταν ιδιαιτέρως επιθετική. Ο κύριος δήμαρχος αφενός τόνισε ότι απολογισμό δεν είδε από τις προηγούμενες διοικήσεις και αφετέρου είπε ότι ο απολογισμός θα γίνει όχι γιατί τον θέλει ο κύριος Σούλας ή οποιοσδήποτε άλλος, αλλά γιατί η διοίκηση οφείλει και θεωρεί πως πρέπει να τον κάνει.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, προφανώς πλέον δεν μετράει καθόλου τις κουβέντες του. Το τι έκανε ή το τι δεν έκανε η διοίκηση Σούλα και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έχει καμία σημασία. Ο κόσμος ψήφισε την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού που διατυμπάνιζε το νέο, το ήθος και το όραμα. Κάποιος επίσης πρέπει να πει στον κύριο δήμαρχο πως ο «οποιοσδήποτε άλλος» είναι και ο δημότης και εκείνος έχει το δικαίωμα να απαιτεί να γίνει απολογισμός και ο κύριος δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να κάνει τον απολογισμό γιατί τον απαιτεί ο δημότης κι όχι γιατί θέλει να τον κάνει ο ίδιος και η διοίκησή του.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ