Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠροσπάθεια των «Σκανδαλάκηδων» να παρέμβουν στα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Προσπάθεια των «Σκανδαλάκηδων» να παρέμβουν στα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Οι «Σκανδαλάκηδες», όχι το σόι του Σκανδαλάκη που ήθελε να παντρευτεί τη νεράιδα αλλά εκείνοι που τάραξαν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις ανυπόστατες καταγγελίες, προσπαθούν να παρέμβουν στα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκφράζοντας άποψη για τα κακώς κείμενα. Και ποιος τους ρώτησε; Από τα κακώς κείμενα που αντιμετώπισε ο δήμος τα τελευταία δέκα χρόνια, το χειρότερο απ’ όλα ήταν οι ανυπόστατες καταγγελίες τους. Παντού έβλεπαν λαμόγια και κλέφτες, συνεχώς έβλεπαν σκάνδαλα και άλλη δουλειά δεν έκαναν από το να καταγγέλλουν κλεμμένα εκατομμύρια από το ταμείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Επί δέκα χρόνια όλος ο δήμος ασχολείτο με αυτούς, αντί να ασχολείται με ολόκληρη περιοχή που υποβαθμίζεται επειδή δεν δίνονται γι’ αυτήν οικοδομικές άδειες, αντί να ασχολείται με την καταστροφή του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ, αντί να ασχολείται με το ΘΕΠΑΝ που λίγο έλλειψε να χαθεί, αντί να ασχολείται με σοβαρά θέματα.

Όλες οι καταγγελίες των «Σκανδαλάκηδων» κατέπεσαν στη Δικαιοσύνη. Παρά όμως αυτό το γεγονός, οι «Σκανδαλάκηδες» αρνήθηκαν να ζητήσουν συγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία υπέβαλαν αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, γιατί, όπως είπε ένας από αυτούς, θεωρεί καθήκον του να κάνει καταγγελίες. Βέβαια η Δικαιοσύνη φαίνεται πως δεν έχει την ίδια άποψη με αυτόν, αφού τον φόρτωσε με χιλιάρικα που πρέπει να καταβάλει για υποθέσεις συκοφαντικών δυσφημίσεων. Οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θεώρησαν ότι έβγαλαν λαβράκι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και αναπαρήγαγαν χωρίς να ελέγξουν τις αστήρικτες καταγγελίες, δεν έγραψαν ούτε κουβέντα για το γεγονός ότι οι καταγγελίες τελικά κατέπεσαν και όχι μόνο δεν έγραψαν και δεν είπαν κουβέντα αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως κάνουν μια προσπάθεια να προβάλλουν ξανά τους «Σκανδαλάκηδες» προκειμένου εκείνοι να μας πουν την άποψή τους για τα κακώς κείμενα του δήμου! Να μας λείπει η άποψή τους. Ας την κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Πώς προσπαθούν οι «Σκανδαλάκηδες» να βγούνε ξανά στο προσκήνιο και πώς κάποιοι καλοθελητές δημοσιογράφοι προσπαθούν να τους βγάλουν στο προσκήνιο; Η διοίκηση Μανδαλιανού να είναι καλά που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει δεσμευτεί να παραχωρήσει μια συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει για το γεγονός ότι κατέπεσαν οι καταγγελίες, αλλά δεν την παραχωρεί γιατί μάλλον ο δήμαρχος την έχει χαρακτηρίσει μεγάλο έργο και την έχει παραπέμψει στη δεύτερη ή γιατί όχι στην τρίτη τετραετία διοίκησής του μαζί με τα υπόλοιπα μεγάλα έργα! Για το γεγονός ότι οι «Σκανδαλάκηδες» προσπαθούν να αρθρώσουν ξανά φωνή για τα του δήμου, τον οποίο είχαν κατασυκοφαντήσει και καταλασπώσει, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ