Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαράδοση Αναπηρικού Αμαξιδίου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Παράδοση Αναπηρικού Αμαξιδίου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου κ. Παναγιώτης Φωτιάδης και το μέλος κ. Μαρία Βαρσαμά, στην προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, κ. Δόμνα Ζαχαριάδου για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των δημοτών μας και για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου που επιτελεί.

Υπενθυμίζεται ότι το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν χορηγία της Εταιρίας «Wheel» (Αναπηρικών Αναξιδίων, Ορθοπεδικών Προϊόντων και Ειδών Αποκατάστασης) στην εκδήλωση “Όταν τα μάτια παίζουν μουσική” με την 21χρονη Αλεξάνδρα Κερλίδου (η οποία ενώ είναι τετραπληγική, μπορεί να κουνήσει μόνο τα μάτια της και όμως, παίζει μουσική, χάρη στην καινότομα εφαρμογή Eye Harp) και την Νατάσσα Μποφίλιου

Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Κοινότητας Ευόσμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στον δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας & Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, ευχαριστούν θερμά την εταιρία «Wheel» για την χορηγία της, την οποία εύχονται να μιμηθούν και άλλες εταιρίες έτσι ώστε κανένας συνάνθρωπος μας να μην μένει αβοήθητος σε ώρες εκτάκτων αναγκών περίθαλψης και αυτοεξυπηρέτησης και συγχαίρουν την Κοινότητα Ευόσμου για τις κοινωνικές δράσεις που οργανώνει έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ