Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπαράδεκτες αναρτήσεις κατοίκων του Κορδελιού για το δήμαρχο σχετικά με τη δυσοσμία…

Απαράδεκτες αναρτήσεις κατοίκων του Κορδελιού για το δήμαρχο σχετικά με τη δυσοσμία…

Πρωί πρωί σήμερα κάτοικοι του Κορδελιού άρχισαν τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το πρωινό τους ξύπνημα εξαιτίας της δυσοσμίας, η οποία εισέβαλε στα σπίτια τους παρ’ όλο που τα παράθυρά τους ήταν ερμητικά κλειστά! Δεν φτάνει που οι υποκειμενικές τους μύτες όλη την ώρα αισθάνονται δυσοσμία και μάλιστα τη συγκεκριμένη από τα ΕΛΠΕ, χωρίς καν να ερευνούν την περίπτωση κάποιος εκ των συγκατοίκων τους να έκλασε μερκαπτάνες, ειρωνεύονται και το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου γράφοντας «Καλημέρα γιατρέ, όλα καλά στο Δημαρχείο;»!

Και βέβαια όλα καλά στο δημαρχείο. Καλότατα, θα μπορούσα να πω, όπως έλεγε η Μαρίκα Νέζερ στην ταινία «Της κακομοίρας»! Γιατί να μην είναι καλά; Ο κύριος δήμαρχος μόχθησε για να ξαναγίνουν μετρήσεις ώστε να αποδειχθεί πως η ένταση της δυσοσμίας είναι αυτή που διαπιστώνουν με τις υποκειμενικές τους μύτες διάφοροι κάτοικοι του δήμου με ευαίσθητες μύτες. Η αντιπολίτευση δεν δέχθηκε να ξαναγίνουν μετρήσεις και ζητάει μέτρα περιορισμού της δυσοσμίας. Τι μέτρα; Τα ΕΛΠΕ έκαναν έργα και ο δήμαρχος τα είδε με τα μάτια του. Δηλαδή η μύτη των κατοίκων πάνω από τα μάτια του δήμαρχου; Ε όχι!

Χώρια που οι νέες μετρήσεις θα μπορούσαν να αποδείξουν όχι μόνο αν η ένταση της δυσοσμίας είναι η ίδια με πριν μερικά χρόνια, αλλά επίσης αν συνεχίζει να προέρχεται από τα ΕΛΠΕ. Μπορεί η δυσοσμία σήμερα να δημιουργήθηκε γιατί έκλασε η νύφη και σχόλασε ο γάμος και συγκεκριμένα ο γάμος της «Νέας Πνοής».

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ