Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος στηρίζει αν όχι υποκινεί τη συμπεριφορά του ειδικού συνεργάτη

Ο δήμαρχος στηρίζει αν όχι υποκινεί τη συμπεριφορά του ειδικού συνεργάτη

Τελικά η συμπεριφορά του ειδικού συνεργάτη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα επικοινωνίας στηρίζεται αν όχι υποκινείται από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό. Αυτό φάνηκε από όσα ακούστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Φεβρουαρίου 2022, που ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος, Γιώργος Χατζηβρέττας, αναφέρθηκε σε ειδικό συνεργάτη της διοίκησης λέγοντας ότι έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και προσβάλει κάθε έννοια ηθικής.

«Δεν είναι τυχαίο ότι συγκεκριμένος άνθρωπος κάθεται και σχολιάζει ανακοινώσεις θεσμού, του επικεφαλής δηλαδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ίδιο πρόσωπο τη Δευτέρα που μας πέρασε πριν δύο μέρες καταφερόμενος με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά πολίτη μέσα στο δημαρχείο και φημολογείται φυσικά ότι είναι και αυτός που θα έβρισκε ο τότε αντιδήμαρχος των Διοικητικών Υπηρεσιών, το ψεύτικο προφίλ που έβριζε οποιονδήποτε είχε μία κουβέντα κριτικής από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου στο facebook. Νομίζω ότι πρέπει να το δείτε συνολικά αυτό το θέμα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο όταν επικαλείσθε συνεχώς κύριε πρόεδρε ως παράταξη την ηθική, αφήνετε τέτοιες συμπεριφορές ανεξέλεγκτες», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για το θέμα ο κύριος Χατζηβρέττας.

Η παρακάτω απάντηση του δημάρχου στον Γιώργο Χατζηβρέττα ήταν μια ξεκάθαρη στήριξη στη συμπεριφορά του ειδικού συνεργάτη:

«Ο κύριος Χατζηβρέττας μίλησε για τον ειδικό συνεργάτη που σχολιάζει τις ρήσεις του κυρίου Καμαρινού, τάχα ότι είναι αυτός που έχει το ψεύτικο προφίλ. Λοιπόν, κύριε Χατζηβρέττα να σας ρωτήσω, είστε δικηγόρος. Στην καριέρα σας δεν έχετε υπερασπιστεί ποτέ κάποιον άνθρωπο τον οποίο κατηγορεί κάποιος άλλος; Όταν ο κύριος Καμαρινός και ο κύριος κάθε Καμαρινός βγάζει μύδρους διάφορους απέναντι στη διοίκηση και σ’ εμένα προσωπικά, φυσικά ο ειδικός συνεργάτης θα έχει δικαίωμα να αντιδράσει. Ο μόνος άνθρωπος που δεν μπορεί να μιλήσει και να αντιδράσει είναι ο νεκρός άνθρωπος. Ακόμη και αυτός που είναι καταδικασμένος σε θάνατο».

Ο κύριος δήμαρχος ολοκλήρωσε την απάντηση στον κύριο Χατζηβρέττα λέγοντας: «Να τα φέρετε αλλά να φέρετε και τα πρώτα κείμενα τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί απ’ την άλλη για να δρούμε η δράση ποια ήταν και ποια είναι η αντίδραση. Ποιον δημότη; Που έβρισε δημότη μέσα στο δημαρχείο; Ωραία. Να μου φέρετε συγκεκριμένα πράγματα να τα πούμε πάνω εκεί».

Τα κείμενα περί δράσεως και αντιδράσεως που αναφέρει ο κύριος δήμαρχος αφορούν άλλα ψεύτικα προφίλ που κατηγορούσαν τη διοίκηση.

Κιμ. Ο.

Για όλα τα σημάδια της παρακμής της διοίκησης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο δήμαρχος
Ειδικός συνεργάτης μηχανικός του δήμου δύναται να κάνει τα σχέδια του σπιτιού του κυρίου Μανδαλιανού;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ