Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕίναι δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Βασίλης Ανδρεάδης;

Είναι δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Βασίλης Ανδρεάδης;

Είναι δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Βασίλης Ανδρεάδης;

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο Βασίλης Ανδρεάδης, εκπροσωπώντας την παράταξη Καμαρινού γιατί ο Γιάννης Καμαρινός απουσίαζε, ξεκίνησε την τοποθέτησή του ζητώντας από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρονται ως οικοδεσπότες -αφού είναι οι οικοδεσπότες και έτσι τους αισθάντονται οι δημοτικοί σύμβουλοι- και να βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την ώρα έναρξης της συνεδρίασης. Ο κύριος Ανδρεάδης τόνισε ότι οι συνεδριάσεις καθυστερούν να ξεκινήσουν τις περισσότερες φορές τουλάχιστον μισή ώρα. Με αυτόν τον τρόπο, συνέχισε ο Βασίλης Ανδρεάδης, θα αρχίσουν να έρχονται όλοι μισή ώρα μετά.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, για να πει ότι και ο κύριος Ανδρεάδης το έχει κάνει και έχει πάει στη συνεδρίαση μισή ώρα αργότερα. «Μπορεί να αργήσουμε για προσωπικούς λόγους, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Έχετε δίκιο κι άλλη φορά θα φροντίσουμε οι οικοδεσπότες να είμαστε στην ώρα μας», συνέχισε να μιλάει πάνω στη φωνή του κυρίου Ανδρεάδη ο κύριος δήμαρχος.

Ο κύριος Ανδρεάδης πολύ ψύχραιμα και πολύ ευγενικά επανέλαβε ότι δεν είναι ο ίδιος ο οικοδεσπότης. Ο κύριος δήμαρχος, ο οποίος λίγο πριν έδωσε δίκιο στον κύριο Ανδρεάδη παρά τα «ναι μεν αλλά», ξαναμίλησε πάνω στη φωνή του Βασίλη Ανδρεάδη λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να δασκαλέψει τον άλλο, αλλά ισχύει και το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»!

Ευτυχώς ο κύριος Ανδρεάδης δεν έδωσε συνέχεια και μετά από μια παύση μερικών δευτερολέπτων προχώρησε στο επόμενο θέμα. Προφανώς ο κύριος δήμαρχος κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς τον κύριο Ανδρεάδη μπορεί να ξεκινήσει, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς το δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός και αν πρέπει να λείψουν για κάποιο σημαντικό λόγο και τότε κάποιος τους αναπληρώνει. Εάν όμως θα είναι παρόντες σε μια συνεδρίαση, πρέπει να είναι στην ώρα τους για να ξεκινήσει η συνεδρίαση στην ώρα της και όχι μισή ώρα αργότερα, όπως γίνεται κάθε φορά.

Εάν πάλι ο κύριος δήμαρχος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά της δικής του παρουσίας σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την παρουσία του κυρίου Ανδρεάδη, τότε μαύρο φίδι που έφαγε το δήμο. Δυστυχώς και από το συγκεκριμένο περιστατικό και από τη στάση του στο θέμα της παρέλασης και από πολλά άλλα που είπε χθες, ο κύριος δήμαρχος πιστεύει πως έχει το αλάθητο του Πάπα και δυστυχώς με αυτό το σκεπτικό έχει μαζέψει γύρω του μόνο όσους μπορούν να παραστήσουν τον Καρδινάλιο Ρισελιέ.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ