Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑν μας βλέπει ο Αχιλλέας Μουρατίδης…

Αν μας βλέπει ο Αχιλλέας Μουρατίδης…

Αυτές τις ημέρες γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για τον Αχιλλέα Μουρατίδη που πριν λίγες ημέρες έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Εμείς θα προσθέσουμε κάτι που δεν γράφτηκε και δεν ειπώθηκε ή αν γράφτηκε ή ειπώθηκε, δεν έπεσε στην αντίληψή μας.

Ο Αχιλλέας Μουρατίδης είχε πολύ χιούμορ και είχε το θάρρος να αυτοσαρκάζεται. Όταν ήταν αντιδήμαρχος, είχε γραφτεί στην Ακίδα ότι είχε βγάλει φωτογραφία σε όλους τους εργασιακούς χώρους με όλους τους εργαζομένους του δήμου και το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να βγάλει φωτογραφία ως εναερίτης.

Ο Αχιλλέας τότε αντί να θυμώσει, όπως αντιδρούν οι περισσότεροι στο χιούμορ, μας άφησε άφωνους με το Αριστοφανικό του χιούμορ απαντώντας ότι δεν υπάρχει κολώνα που να τον αντέξει γι’ αυτό δεν βγάζει φωτογραφία ως εναερίτης!!

Εάν ο Αχιλλέας μπορεί να μας δει και εάν παρακολούθησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κατά την οποία άλλοι του ευχήθηκαν(!) συλλυπητήρια και άλλοι του ευχήθηκαν να είναι καλά(!), σίγουρα θα γέλασε και θα σκέφτηκε: «Ρε μπαγάσες, πάλι καλά που δεν μου ευχηθήκατε “και του χρόνου”»!!

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ