Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαμία απάντηση της διοίκησης για την ελλιπή καθαριότητα των σχολείων

Καμία απάντηση της διοίκησης για την ελλιπή καθαριότητα των σχολείων

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης μίλησε για την καθαριότητα των σχολείων και είπε πως οι υπάρχουσες σχολικές καθαρίστριες δεν επαρκούν. Μάλιστα μετέφερε τα παράπονα συγκεκριμένου σχολείου σχετικά με την καθαριότητα.

Στην αναφορά του κυρίου Ναθαναηλίδη ο αντιδήμαρχος Παιδείας είπε ότι θα του απαντήσει προσωπικά! Δηλαδή οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και οι κάτοικοι του δήμου πρέπει να ρωτήσουν τον κύριο Ναθαναηλίδη για τα μάθουν; Γιατί δεν μπορούσαν να ακούσουν την απάντηση απευθείας από τον κύριο αντιδήμαρχο;

Αλλά δεν έφτασε μόνο αυτό. Όταν ο κύριος Ναθαναηλίδης ζήτησε από τον αντιδήμαρχο Παιδείας να δώσει απάντηση για τις σχολικές καθαρίστριες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σηκώθηκε όρθιος και αντέδρασε έντονα λέγοντας «Κύριε Ναθαναηλίδη έξω», ενώ συνέχισε υποδεικνύοντας στον κύριο Ναθαναηλίδη να πάρει απάντηση από τον αντιδήμαρχο Παιδείας εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου! «Δεν θα καθορίσετε εσείς ποιος θα μιλάει και τι θα λέει. Ό,τι θέλετε καλέστε τον έξω να σας το πει», ολοκλήρωσε την περίεργη αντίδρασή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ