Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚάτι δεν κατάλαβε ο κύριος Μανδαλιανός για τον ειδικό συνεργάτη του δήμου...

Κάτι δεν κατάλαβε ο κύριος Μανδαλιανός για τον ειδικό συνεργάτη του δήμου σε θέματα επικοινωνίας

Το απαράδεκτο σχόλιο του ειδικού συνεργάτη σε θέματα επικοινωνίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τον Γιάννη Καμαρινό, δείχνει πως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάτι δεν κατάλαβε καλά.

Ο ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα επικοινωνίας, είναι ειδικός συνεργάτης του δήμου και όχι του κυρίου δημάρχου ή της παράταξής του. Ο ειδικός συνεργάτης του δήμου σε θέματα επικοινωνίας, όπως και όλοι οι ειδικοί συνεργάτες, πληρώνονται από το δήμο για να συμβάλουν στην πρόοδο του δήμου.

Ο ειδικός συνεργάτης του δήμου σε θέματα επικοινωνίας δεν πληρώνεται για να απαντάει στον Γιάννη Καμαρινό στο facebook, πολύ περισσότερο δεν πληρώνεται για να τον σχολιάζει και να τον ειρωνεύεται. Ο ειδικός συνεργάτης σε θέματα επικοινωνίας δεν πληρώνεται για να σχολιάζει δημοτικούς συμβούλους ή πολίτες.

Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι ο ειδικός συνεργάτης του δήμου σε θέματα επικοινωνίας. Προφανώς ο κύριος Μανδαλιανός δεν έχει καταλάβει ότι ο κύριος ειδικός συνεργάτης είναι ειδικός συνεργάτης του δήμου και όχι δικός του ή της παράταξής του. Εάν το είχε καταλάβει ο κύριος Μανδαλιανός, ο ειδικός συνεργάτης δεν θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο ή αν συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο κόντρα στη βούληση του δημάρχου, θα έπαυε να είναι ειδικός συνεργάτης.

Εάν η παράταξη του κυρίου δημάρχου θέλει ειδικό συνεργάτη που να σχολιάζει και να ειρωνεύεται τους πολιτικούς της αντιπάλους, να πληρώσει έναν με δικά της χρήματα για να κάνει τέτοια δουλειά. Η δουλειά του ειδικού συνεργάτη του δήμου σε θέματα επικοινωνίας δεν είναι αυτή. Εκτός και αν δεν λειτούργησε με την ιδιότητα αυτή, αλλά ως οργισμένος από το άδικο δημότης κατά τον ελεύθερο χρόνο του, όταν δηλαδή δεν ανησυχεί αν είναι ξεσκέπαστος ή αν δεν ντύθηκε καλά ο Δήμαρχος και κρυώσει.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ