Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠάντως για την ενιαία παρέλαση ο δήμαρχος αποφάσισε ταχύτατα!

Πάντως για την ενιαία παρέλαση ο δήμαρχος αποφάσισε ταχύτατα!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου όταν δεν θέλει να ζυμώσει, δεν κοσκινίζει μόνο 10 μέρες. Μπορεί να κοσκινίζει και 10 εβδομάδες και 10 μήνες και 10 χρόνια.

Ενάμιση μήνα μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν πηγαίνει στη Διεύθυνση Γεωργίας να πάρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ.

Τέσσερις μήνες ο δήμαρχος δεν έδινε το εντέλλεσθαι για τις οικοδομικές άδειες και τελικά μας είπε πως βρήκε νομολογία η οποία δεν του επιτρέπει να δώσει εντέλλεσθαι στη Διεύθυνση Πολεοδομίας.

Δυόμιση χρόνια δεν κάνει τίποτα για το πρόβλημα της δυσοσμίας, παρά ζητάει νέες μετρήσεις που θα επιβεβαιώσουν ξανά ότι το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Δυόμιση χρόνια δεν κάνει απολύτως τίποτα για την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας του δήμου από τα αιωρούμενα σωματίδια pm10. Μάλιστα για αρκετό καιρό ο δήμαρχος έδειχνε στο Δημοτικό Συμβούλιο να έχει πλήρη άγνοια του θέματος. Κι όταν πια παραενημερώθηκε για το θέμα συνέχισε να μην κάνει τίποτα.

Ένας δήμαρχος που κωλυσιεργεί και δεν κάνει αυτά που είναι σημαντικά για το δήμο και για τους δημότες, αποφάσισε ταχύτατα ότι δεν χρειάζονται δύο παρελάσεις στο δήμο και πρέπει η παρέλαση να ενοποιηθεί.

Το ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος κάνει παρέλαση με μια Φιλαρμονική έντεκα ανθρώπων εκ των οποίων οι μισοί παίζουν κρουστά, το δήμαρχο δεν τον νοιάζει καθόλου. Δυόμιση χρόνια δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει η εικόνα της Φιλαρμονικής. Μάλλον κατά τη θητεία του έχει πάει πίσω.

Αυτό που ένοιαζε τον κύριο δήμαρχο ήταν να ενοποιήσει την παρέλαση. Άντε μετά να μην σκεφτείς ότι η ιστορία της παρέλασης σηκώνει μια χαρά κουρνιαχτό για να κρυφτεί πίσω του η δυσοσμία, το ΘΕΠΑΝ, οι οικοδομικές άδειες που πραγματικά υποβαθμίζουν το δήμο και κυρίως το Ελευθέριο Κορδελιό.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ