Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν είπε ποτέ ότι μειώθηκε η δυσοσμία!

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν είπε ποτέ ότι μειώθηκε η δυσοσμία!

Πριν λίγο καιρό σε μια συζήτηση είπε κάποιος: «Και άλλο τι θα δούνε τα μάτια μας και τι θα ακούσουνε τα αυτιά μας»! Αυτός που είπε τη συγκεκριμένη φράση ήταν 90 χρονών. Εάν λοιπόν ένας ενενηντάχρονος φοβόταν τι ακόμα θα ακούσουν τα αυτιά του και θα δούνε τα μάτια του, σκεφτείτε πόσο θα πρέπει να φοβόμαστε όσοι έχουμε σχεδόν τα μισά του χρόνια. Όσοι μάλιστα ζούμε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με αυτήν τη διοίκηση και αυτόν το δήμαρχο, θα πρέπει να φοβόμαστε ακόμα περισσότερο.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022 ο κύριος δήμαρχος κατηγόρησε ως ψεύτες όσους ισχυρίζονται πως ο ίδιος είπε ότι μειώθηκε το πρόβλημα της δυσοσμίας. «Από τη συνέντευξή μου παίρνετε επιλεκτικά κομμάτια και παρουσιάζοντας τη μισή αλήθεια, η μισή αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος δήμαρχος. Ο κύριος Μανδαλιανός όμως, παρόλο που διαπίστωσε ότι υπάρχουν μέρες κατά τις οποίες η δυσοσμία είναι χειρότερη, συνέχισε λέγοντας πως θα γίνουν νέες μετρήσεις και ανάλογα θα πορευτεί ο δήμος.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από αυτά που είπε ο δήμαρχος; Ότι δεν είπε αυτά που έχει πει όχι μόνο σε συνεντεύξεις αλλά και από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου; Κόβουμε λέει ο κύριος δήμαρχος φράσεις του για να πούμε τη μισή αλήθεια που είναι ψέμα. Κανένας δεν έκοψε και δεν έραψε τις δηλώσεις του κυρίου Μανδαλιανού. Τα είπε και τα παραείπε αυτά για τη μείωση της δυσοσμίας και αντί να τα παραδεχτεί και να αλλάξει πλεύση στη στάση του ως προς το πρόβλημα της δυσοσμίας, μας κατηγορεί από πάνω για ψεύτες.

Καμαρώστε λοιπόν τι είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στο TV100 την ημέρα της δίκης για τη δυσοσμία!

Καμαρώστε λοιπόν τι είπε ο κύριος Μανδαλιανός για τη δυσοσμία στην τηλεόραση του «DION».

Καμαρώστε πώς σχολίασε ο δημοσιογράφος του TV100 τον τρόπο που προσέγγισε ο κύριος δήμαρχος το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Καμαρώστε πώς μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος δήμαρχος την άποψη των ΕΛΠΕ για έντονη δυσοσμία που επικράτησε τον Ιανουάριο του 2021 ως «πατάτα» των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ.

Καμαρώστε τι είπε ο κύριος δήμαρχος στην τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη δυσοσμία όσον αφορά την υποκειμενικότητα της μύτης των κατοίκων στο θέμα της δυσοσμίας.

Καμαρώστε τι είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την «παρεξήγηση» στο θέμα της δυσοσμίας.

Καμαρώστε τι είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 8ης Ιουλίου 2020 για τη δυσοσμία.

Ο κύριος Μανδαλιανός μέσα σε δυόμιση χρόνια κοντεύει να ξεπεράσει στα τερτίπια και τους επαγγελματίες πολιτικούς. Μπορεί σε τέσσερα χρόνια να μην προλαβαίνει να κάνει έργα και να ζητάει από τον κόσμο να του δώσει άλλα τέσσερα κι άλλα τέσσερα και ποιος ξέρει πόσα τέσσερα, αλλά μια χαρά έμαθε πολύ γρήγορα να φωνάζει ψεύτες όσους λένε την αλήθεια για να βγει από πάνω. Ε όχι και να μας βγάλει ψεύτες ο κύριος Μανδαλιανός και να μας πει ότι δεν είπε αυτά που είπε για τη δυσοσμία!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Η τοποθέτηση του δημάρχου για τη δυσοσμία δεν είναι ακριβώς αυτή που παρουσιάζεται από τη διοίκηση του δήμου
«Ο Δήμαρχος δεν έχει διαπιστώσει κάποια δυσοσμία»
Αρνητές της δυσοσμίας τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Στη «Νέα Πνοή» για τη δυσοσμία μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί;
Αρνητής της δυσοσμίας ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ