Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος περιμένει να γίνουν μετρήσεις για την ένταση της ακροδεξιάς βίας

Ο δήμαρχος περιμένει να γίνουν μετρήσεις για την ένταση της ακροδεξιάς βίας

Ο δήμαρχος δεν συμμετείχε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ευόσμου γιατί θέλει πρώτα να γίνουν μετρήσεις ώστε να αποδειχτεί αν η ένταση της ακροδεξιάς βίας είναι τόσο έντονη όσο τη βιώνουν κάποιοι στις ράχες τους ή αν οι ράχες τους είναι υποκειμενικές και νομίζουν πως πονάνε πολύ από τα ξύλο ενώ στην πραγματικότητα δεν πονάνε τόσο πολύ! Εάν γίνουν μετρήσεις και αποδειχτεί ότι η ακροδεξιά βία είναι έντονη, τότε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και θα συμμετάσχει σε συλλαλητήρια καταδίκης της φασιστικής βίας και θα οργανώσει ο ίδιος τέτοια συλλαλητήρια.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος δήμαρχος θέλει τις μετρήσεις για την ένταση της ακροδεξιάς βίας να τις κάνει το ΠΑΚΟΕ, όπως θέλει να γίνει όσον αφορά τη δυσοσμία. Πάντως εάν το ΠΑΚΟΕ μπορούσε να κάνει τέτοιες μετρήσεις, τότε με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια! Όπως οι περισσότεροι αναγνώστες ήδη θα γνωρίζουν, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θέλει, προκειμένου να συμμετάσχει ή να οργανώσει κινητοποιήσεις για τη δυσοσμία, να ξαναγίνουν μετρήσεις, γιατί δεν εμπιστεύεται τις υποκειμενικές μύτες των κατοίκων που όλο κάτι τους βρωμάει.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου φαίνεται πως έχει μια αλλεργία απέναντι στις συγκεντρώσεις, αφού και παλαιότερα ήταν ο μόνος δήμαρχος που δεν παραβρέθηκε σε κινητοποίηση ενάντια στην καύση απορριμμάτων από το ΤΙΤΑΝ. Ταυτόχρονα ο κύριος δήμαρχος έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις μετρήσεις και στις έρευνες. Θα μείνει στην ιστορία ως ο δήμαρχος που θέλησε να εκχωρήσει τη δημοτική περιουσία του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού γιατί, όπως έλεγε, δεν έβρισκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ανήκει στο δήμο. Ευτυχώς τα βρήκαν άλλοι τα στοιχεία!

Δημ. Θ.

Άρνηση της διοίκησης του δήμου να θέσει σε ψηφοφορία τη συμμετοχή του δήμου στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο
Επίθεση της Μαρίας Πασχαλίδου στη διοίκηση του δήμου και στην Ένωση Γονέων για την ανοχή στους φασίστες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ