Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι μήνυμα στέλνει ο δήμαρχος με αυτή τη φωτογραφία;

Τι μήνυμα στέλνει ο δήμαρχος με αυτή τη φωτογραφία;

Ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του Ευόσμου, ο δήμαρχος και οι πιστοί φορούσαν όλοι μάσκα, την ώρα που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ιατρός παθολόγος πήγε να ασπαστεί το χέρι του Μητροπολίτη, έβγαλε τη μάσκα του.

Τη φωτογραφία δεν την έβγαλε κάποιος παπαράτσι για να «κρεμάσει στη μανταλάκια» το δήμαρχο. Η φωτογραφία κοσμεί την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και τη σελίδα του στο facebook.

Τι μήνυμα είναι αυτό που δίνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ιατρός παθολόγος; Μπορούμε τελικά να κάνουμε εκπτώσεις στη χρήση μάσκας όπως νομίζει ο καθένας; Είναι υπερβολική η χρήση μάσκας; Ας το πει ο κύριος δήμαρχος στην κυβέρνηση.

Δεν ξέρουμε τι είναι σωστό και τι είναι υπερβολικό με όλες αυτές τις αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν διάφοροι που έχουν κάποια εξουσία στα χέρια τους. Από τη μια ο δήμαρχος μας καλεί να εμβολιαστούμε και εξαρτά το τέλος της πανδημίας από αυτούς που δεν θα εμβολιαστούν και από την άλλη βλέπουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Τι μήνυμα στέλνει ο δήμαρχος και ιατρός παθολόγος με τη συγκεκριμένη φωτογραφία; Τι μήνυμα στέλνουν οι συνεργάτες του που επέλεξαν να την βάλουν στην ιστοσελίδα του δήμου; Δεν ξέρουμε τι μήνυμα θέλουν να στείλουν. Ας μας εξηγήσει ο δήμαρχος. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι φτάσαμε στους 24.000 νεκρούς από τον κορονοϊό πανελληνίως.

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Από την υποχρεωτική χρήση μάσκας εξαιρούνται οι θρησκευτικοί λειτουργοί και οι ιεροψάλτες αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ