Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίθεση της Μαρίας Πασχαλίδου στη διοίκηση του δήμου και στην Ένωση Γονέων...

Επίθεση της Μαρίας Πασχαλίδου στη διοίκηση του δήμου και στην Ένωση Γονέων για την ανοχή στους φασίστες

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, η Μαρία Πασχαλίδου εξαπέλησε επίθεση στη διοίκηση του δήμου και στην Ένωση Γονέων του δήμου για την ανοχή τους στις φασιστικές ομάδας που προκαλούν τα επεισόδια στα σχολεία. Είπε συγκεκριμένα η κυρία Πασχαλίδου:

«Για τους φασίστες στο δήμο μας. Είναι ό,τι πιο ενοχλητικό βιώνουμε. Να έχουμε παιδιά εναντίον παιδιών και εμείς εδώ να είμαστε θεατές, ενώ μπορούμε να κάνουμε δράσεις και μιλάω για τη διοίκηση γιατί εσείς μπορείτε να κάνετε πάρα πάρα πολλά. Τώρα αν δεν θέλετε, το βλέπω. Αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά. Μπορείτε να τα εμποδίσετε όλα αυτά. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν συμβαίνουν και δεν γίνονται, όπως είπατε σε κάποια συνέντευξή σας κύριε Σταυρίδη, όταν ξυλοκοπούνται παιδιά δίπλα στο δημαρχείο.

Πρέπει λοιπόν να βγούνε οι πάντες και να καταδικάσουν τα φαινόμενα βίας στο δήμο μας όσον αφορά παιδιά. Δεν έχει να κάνει αν το παιδάκι ήταν προσφυγόπουλο ή οτιδήποτε άλλο. Σήμερα είναι αυτό, αύριο μπορεί να είναι το δικό μου παιδί και το δικό σας παιδί κι αυτό δεν εξαιρείται από τίποτα κι από κανέναν.

Δεν έχει βγει η Ένωση Γονέων -έτσι δεν είναι;- δεν έχει καταδικάσει το γεγονός και με προβληματίζει για δεύτερη φορά κι απορώ, ούσα ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων του δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και από αυτή τη θέση, τελικά τι παριστάνει αυτή η Ένωση Γονέων; Θεωρώ ότι έπρεπε αυτοί οι σύλλογοι να βγούνε μπροστά».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ