Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο βάθος και τα οράματα της «Νέας (Εκ)Πνοής»

Το βάθος και τα οράματα της «Νέας (Εκ)Πνοής»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Γιατί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θέτει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2023;»:

«Λοιπόν, με βάση τα πεπραγμένα της “Νέας (Εκ)Πνοής” και το όραμα της, στο οποίο τελευταία με ωραίες φωτογραφίες συσκέψεων συνδράμει και ο πολιτικός μέντορας του δημάρχου Καλαφάτης {οι σχέσεις είναι γνωστές}, μπας και αλλάξει το κλίμα, έχουμε και λέμε για τα βάθη:

Απαντήσεις σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης που έγιναν, θα δίνονται σε βάθος διετίας. Καμαρινός, Σούλας, Κοκκονάς, Ζυγάς και Γιαννακόπουλος θα παίρνουν τον λόγο όταν θα θυμάται ο Ρούμελης ότι πρέπει και αυτοί να μιλήσουν και αν ο Κλεάνθης έχει όρεξη να απαντήσει. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι κουρασμένος από τις πολλές μελέτες των έργων (δήμου ή θεάτρου).

Δρόμοι και πεζοδρόμια θα γίνουν σε βάθος 12ετιας. Τώρα μάλιστα που ετοιμάζονται και τα ιπτάμενα μονοθέσια της Tesla και όλοι θα πετάνε, τι να τα κάνεις τα οδικά δίκτυα;

Λάμπες στους δρόμους δεν χρειάζονται, έχουν τα κινητά φακό. Ο κάθε δημότης είτε περπατάει είτε αθλείται θα ανάβει τον δικό του.

Καταπολέμηση δυσοσμίας σε βάθος 50ετιας. Τόσο θα χρειαστεί για την ολική μετεγκατάσταση του δήμου σε άλλη περιοχή, καθώς τα ΕΛΠΕ θα μείνουν εκεί που είναι με τα φουγάρα να δουλεύουν κανονικά. Μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δημότης θα φοράνε όλοι μάσκα.

Σχολικές μονάδες, Αστυνομικό και Πυροσβεστικό τμήμα, γήπεδο και κολυμβητήριο θα γίνουν άμεσα μέχρι τις εκλογές της επόμενης χρονιάς. Κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο ρίχνετε μία ματιά εκεί που είναι τα θεμέλια, γιατί μπορεί την άλλη μέρα το πρωί να είναι όλα τελειωμένα.

Καλή πίστη να υπάρχει, (το ΘΕΠΑΝ σώθηκε χάρη στις προσευχές της διοίκησης) και όλα θα γίνουν την επόμενη οκταετία από την τόσο επιτυχημένη και αγαπημένη δημοτική αρχή που θα πάρει πάνω από 70% γιατί πάνω από όλα έχει οράματα. Τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. “Το νου σας ρεμάλια” που έλεγε και ο Κωνσταντάρας!!»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ