Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Στελέχη της διοίκησης του δήμου κλείνουν το μάτι σε ακροδεξιούς για ψηφοθηρικούς...

«Στελέχη της διοίκησης του δήμου κλείνουν το μάτι σε ακροδεξιούς για ψηφοθηρικούς λόγους»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» και στο δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», Νίκος Ζυγάς, κατήγγειλε ότι υπάρχουν στελέχη της διοίκησης του δήμου που κρατάνε ίσες αποστάσεις ανάμεσα σ’ αυτούς που ήταν μέσα στα ΕΠΑΛ και σ’ αυτούς που ήταν έξω από τα ΕΠΑΛ, κλείνοντας το μάτι στους ακροδεξιούς για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ο Νίκος Ζυγάς είπε χαρακτηριστικά ότι τα συγκεκριμένα στελέχη της διοίκησης του δήμου «βάζουν χέρι» στους φοιτητές και τους γονείς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το ΕΠΑΛ και να καλέσουν στο συλλαλητήριο που γινόταν στο Λευκό Πύργο, ενώ τόνισε ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εναντιώθηκε στην πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είχε και τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου και της παράταξής του, να ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Νίκο Ζυγά γιατί συμπεριφέρεται έτσι η διοίκηση του δήμου αφού εξέδωσε ψήφισμα, απάντησε ότι άλλο το ψήφισμα γιατί «ψηφίζουμε και ποιος το βλέπει και ποιος παπάς και ποιος κουμπάρος. Στη δράση πρέπει να περάσουμε και στη δράση η διοίκηση του δήμου έκανε πίσω».

Η διοίκηση του δήμου δεν δημοσίευσε στην ιστοσελίδα ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ