Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ TOY 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ μετά από πρόταση...

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ TOY 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ μετά από πρόταση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ

Στην έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος καταδίκης της εν ψυχρώ δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, προχώρησε μετά από πρόταση του αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρήστου Δεμερτζή το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση της 2ας Φεβρουαρίου 2022, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του σώματος στην οικογένεια του 19χρονου, που έπεσε θύμα τυφλής και εγκληματικής βίας.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Αναλυτικά το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη, που έπεσε θύμα τυφλής και χουλιγκανιστικής βίας.

Ο αθλητισμός είναι μια κοινωνική έκφραση στην οποία δεν χωρούν η βία, ο ρατσισμός και το έγκλημα.

Ως Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζουμε κάθε μορφής βία.

Καλούμε την πολιτεία, τους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς του Δήμου και την σχολική κοινότητα να δράσουν για την αντιμετώπιση του φαινομένου της τυφλής και εγκληματικής βίας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ