Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα έχει ερωτήσεις και τοποθετήσεις η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού...

Θα έχει ερωτήσεις και τοποθετήσεις η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου;

Δύο μήνες χωρίς ερωτήσεις και τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων συμπλήρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, το Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας. Το τι αστειότητες ακούστηκαν για να αποφευχθεί η διαδικασία των ερωτήσεων τοποθετήσεων, δεν λέγονται.

Εκκρεμούν πλέον ένα σωρό ζητήματα για τα οποία η διοίκηση του δήμου οφείλει να απαντήσει αλλά το αποφεύγει. Ας ελπίσουμε σήμερα ότι θα υπάρξει διαδικασία ερωτήσεων και τοποθετήσεων και δεν θα ακούσουμε ότι κόλλησαν κορονοϊό τα μικρόφωνα και δεν αντέχουν τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις ή ότι δεν μπορούν να γίνουν ερωτήσεις λόγω μεγάλης υγρασίας.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να απαντήσει επιτέλους εάν από την Αθήνα το μόνο που έφερε είναι το «ΘΑ» για τα 150.000 ευρώ προκειμένου να επικαιροποιηθεί η μελέτη του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Να απαντήσει επίσης εάν διαμαρτυρήθηκε για τα 414.000 ευρώ που δεν δόθηκαν στο δήμο.

Κ. Τσ.

Πανηγυρίζει ο δήμαρχος για 150.000 ευρώ ενώ του έκοψαν 414.000 ευρώ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ