Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜπορεί όμως να είναι λογική υποψηφιότητα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

Μπορεί όμως να είναι λογική υποψηφιότητα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

Κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται. Η εκλογή του Μιλτιάδη Τασούλη στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας  Ένωσης  Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α. «Κλεισθένης» μπορεί να δίνει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, μπορεί όμως και να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί η συγκεκριμένη εκλογή να αποτελέσει «προίκα» για τη δημαρχία!!

Ο Μιλτιάδης Τασούλης ασχολείται χρόνια με τα δημοτικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, υπήρξε Γενικός Γραμματέας του δήμου επί διοίκησης Λαφαζανίδη, ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον τέως δήμαρχο, Πέτρο Σούλα, και επίσης δεν γνωρίζουμε να έχει κακές σχέσεις με τον Γιάννη Καμαρινό. Μπορεί δηλαδή στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Τασούλη να υπάρξει μια ευρύτερη συμμαχία της αντιπολίτευσης.

Καθώς ο χρόνος προς τις δημοτικές εκλογές μετράει αντίστροφα, πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και θα δούμε τι αποτελέσματα θα έχουν οι επαφές και οι συζητήσεις που γίνονται. Πάντως φαίνεται πως αναζητούνται πρόσωπο και συμμαχίες που δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο η σημερινή διοίκηση να κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ